Αρκούδας: Κάθε αρχή και δύσκολη…

01:17 5/8/2012 - Πηγή: AEK365

Από την πρώτη μέρα στα Σπάτα, ο Χρήστος Αρκούδας κέρδισε την εμπιστοσύνη του Βαγγέλη Βλάχου, ο οποίος εισηγήθηκε αμέσως τη μεταγραφή του. Όσο περνάει ο καιρός, ο προπονητής της Ένωσης δικαιώνεται για την επιλογή του και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τονίζει πως η εμπιστοσύνη αυτή δεν τον γεμίζει με άγχος, αλλά τον ανεβάζει ψυχολογικά. Ο δεξιός μπακ της Ένωσης, που έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα φιλικά τεστ της ΑΕΚ,

μιλάει για την δεδομένη κούραση που έχει, από τα πλέι οφ της περασμένης σεζόν με την Καλλιθέα, για το εγχείρημα με τους νέους παίκτες που είναι στο ρόστερ της Ένωσης και δηλώνει σίγουρος για το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται.

Πέρσι στην Καλλιθέα, φέτος στην ΑΕΚ. Κάνε μας ένα σχόλιο για την πορεία που πήρε η καριέρα σου...

«Είναι ένα βήμα στην καριέρα μου. Αυτή η προοπτική αλλάζει όλα τα δεδομένα. Η ομάδα είναι σε κρίσιμη καμπή για την ιστορία της. Η ΑΕΚ είναι μεγάλο όνομα. Θα βγει δυνατή από αυτό και ελπίζω να συμβάλλω σ' αυτό. Σίγουρα η ψυχολογία μου έχει αλλάξει από την στιγμή που δείχνει ο προπονητής πως με εμπιστεύεται Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να διεκδικήσω μια θέση και γι αυτό θέλω να παλέψω»

- Θεωρείς πως είναι πλεονέκτημα το γεγονός πως έχεις κάνει πολλά παιχνίδια πέρυσι στο ματς με την Καλλιθέα;

«Έχω κάποια ματς παραπάνω από άλλα παιδιά. Αυτό βγαίνει στο γήπεδο σαν ένα συν για μένα. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να βελτιώνομαι από παιχνίδι σε παιχνίδι».

- Είσαι ένα μπακ που δεν ανεβαίνει πολύ από την πλευρά του, ενώ δείχνεις να έχεις τέτοιες τάσεις. Αυτό οφείλεται στο άγχος;

«Είναι μια κούραση παραπάνω που έχω γιατί παίξαμε και πλέι οφ με την Καλλιθέα. Αλλά όσο περνά ο καιρός προσπαθώ να το αποβάλλω και θα δείτε πράγματα που δεν έχετε δει. Όσο περνάει ο καιρός θα λυθώ και θα αποδείξω πως μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις της ΑΕΚ».

- Πιστεύεις πως η ομάδα που κτίζεται μπορεί να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα;

«Πιστεύω πως στην αρχή γίνεται πειραματική δουλειά. Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά σιγά - σιγά πιστεύω πως θα πάρουν τα πράγματα την σειρά τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα