«Άρχισαν οι συζητήσεις ΠΑΟ-Νιούκαστλ για Αμπέντ»

11:48 3/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τη Νιούκαστλ για το θέμα του Μεχντί Αμπέντ σύμφωνα με την εφημερίδα του Νιούκαστλ, τη Journal.
Εδώ και μέρες, η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει την παραμονή του Αλγερινού μέσου που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός με το δημοσίευμα να αναφέρει τα εξής:
"Σύμφωνα με πληροφορίες της Journal, χθες άρχισαν

οι συζητήσεις ανάμεσα στη Νιούκαστλ και τον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Αμπέντ. Ο μέσος από την Αλγερία ήταν εξαιρετικός στην Ελλάδα και ο προπονητής Γιάννης Αναστασίου θέλει να τον κρατήσει με ένα νέο δανεισμό να είναι η πιο πιθανή επιλογή. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να δώσει μόλις 370.000 ευρώ και ακόμη και τότε θα έπρεπε να πουλήσει έναν από τους παίκτες του για να αγοράσει τα δικαιώματα του Αμπέντ, που αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ το 2011. Ο Άλαν Πάρντιου δεν έχει δώσει καμία ένδειξη για τους παίκτες που ήταν δανεικοί πέρσι και το μέλλον τους στην ομάδα. Όμως ο Αμπέντ πέτυχε με την παρουσία τους στους Κυπελλούχους Ελλάδας και θα ήταν έκπληξη αν ο προπονητής δεν έδινε στον 21χρονο άσο μια ευκαιρία να κερδίσει τις εντυπώσεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα