Αραβίδης: Αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία

22:48 29/8/2014 - Πηγή: AEK365

Για παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο και πως αυτή η ΑΕΚ δεν ανήκει στη Β' Εθνική, έκανε λόγο ο Χρήστος Αραβίδης στις δηλώσεις του. Παράλληλα, υπογράμμισε πως όλοι οι παίκτες πρέπει να αποδείξουν ότι αξίζουν να είναι στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε : «Είμαστε μια καινούργια ομάδα. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην τακτική μας, έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε

πιο βελτιωμένοι, είναι θέμα χρόνου να πετύχουμε γκολ. Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ταλαιπωρηθεί, και όπως έχω πει και σε άλλη συνέντευξη, δεν του αξίζει αυτό. Εμείς είμαστε εδώ για να ανεβάσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Ξέρουμε ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας, θα προσπαθήσουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Για μένα, αυτή η ομάδα δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν παιδιά στην ομάδα που μπορούν να ανταποκριθούν σε υψηλό επίπεδο. Για μας είναι καθρέφτης μας το γήπεδο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι ανήκουμε εδώ. Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας, έχουμε πετύχει κάποια πράγματα, αλλά έχουμε περιθώρια βελτίωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα