Απ'το Άγιο Όρος στο εστιατόριο του Τζέιμι Όλιβερ! (ΦΩΤΟ)

00:22 20/11/2012 - Πηγή: AEK365

Από το Άγιο Όρος στο Λονδίνο βρέθηκε ο μοναχός Επιφάνιος,όπου παρουσίασε την αγιορείτικη κουζίνα στους Βρετανούς με τη βοήθεια του γνωστού σεφ Τζέιμι Όλιβερ!

Ο μοναχός Επιφάνειος που ζει στη Μονή Μυλοποτάμου είναι γνωστός για την εξαιρετική μαγειρική του ικανότητα και χάρη στον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης προ του Άθω βρέθηκε στο Νότινγκ Χιλ και το εστιατόριο - πολυχώρο Recipeace του Τζέιμι Όλιβερ εντυπωσιάζοντας με τις απλές αλλά πλούσιες γεύσεις που δημιουργεί στο Άγιο Όρος.

Συντονιστής της βραδιάς ήταν ο αρχισυντάκτης

των περιοδικών του Τζέιμι Όλιβερ, Άντι Χάρις και το γεύμα απήλαυσαν δημοσιογράφοι που καλύπτουν γαστρονομικό και τουριστικό ρεπορτάζ μένοντας άφωνοι με τη νοστιμιά της χταποδόσουπας, της μελιτζανοσαλάτας, του χαλβά και του αγιορείτικου κρασιού.

Προσκλήθηκαν μάλιστα να επισκεφθούν την περιοχή κατά τη διάρκεια του Mount Athos Area Gourmet 2013 , συμμετέχοντας παράλληλα σε ένα ταξίδι εξοικείωσης και απόκτησης βιωματικών εμπειριών. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 15 Μαϊου ως τις 15 Ιουνίου και αποτελεί μια δυναμική και στοχευμένη κίνηση προσέλκυσης τουριστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα