«Αποτύχαμε, αλλά δεν ήρθε η καταστροφή»

09:52 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο αποκλεισμός της εθνικής ομάδας μπάσκετ από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου είναι μεγάλη αποτυχία και δεν πρέπει να κρύβεται κανείς πίσω από το δάχτυλο του υποστήριξε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος σημειώνοντας ωστόσο πως δεν ήρθε και η καταστροφή ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ανάκαμψη του αντιπροσωπευτκού συγκροτήματος.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", ο πρόεδρος της ΕΟΚ τόνισε: "Αποτύχαμε αλλά δεν ήρθε η καταστροφή. Πρόκειται για μεγάλη αποτυχία και δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Όμως θα επανέλθουμε δυνατοί και θα

είμαστε και πάλι παρόντες".
Για την διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα στον Ίαν Βουγιούκα και τον Ηλία Ζούρο, ο Βασιλακόπουλος σχολίασε: "Η Εθνική είναι πάνω από όλα τα πρόσωπα και δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η αντιπαράθεση ανάμεσα στον παίκτη και τον προπονητή. Αυτή η συμπεριφορά είναι 100% καταδικαστέα και δεν τιμάει κανέναν. Σαφώς και θα μας απασχολήσει το θέμα".
Για την παραμονή του Ζούρου στο πόστο του ομοσπονδιακού τεχνικού, ο πρόεδρος της ΕΟΚ δήλωσε: "Δεν θα πάρουμε αποφάσεις εν θερμώ. Μέχρι τον Οκτώβριο θα έχουμε ολοκληρώσει το θέμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα