Αποθέωσε Μουρίνιο ο Μόγιες

23:32 17/1/2014 - Πηγή: AEK365

«Έχω πολύ καλή σχέση με τον Ζοσέ. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, οπουδήποτε κι αν βρέθηκε. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι δίχως αμφισβήτηση ο κορυφαίος προπονητής της γενιάς του. Ο Ζοσέ Μουρίνιο μπορεί να γίνει ο καλύτερος στη δική του γεννιά! Σε όποια ομάδα κι αν πάει, είναι πετυχημένος. Μόνο θαυμασμό έχω προς το πρόσωπό του. Βέβαια αυτό δεν αλλάζει τον μοναδικό στόχο που έχω κάθε φορά που είμαστε αντίπαλοι. Να τον κερδίζω δηλαδή...», ανέφερε αρχικά.
Στη συνέχεια η συνέντευξη πέρασε στα μεταγραφικά ζητήματα, όπου παραδέχθηκε πως όντως εξετάζει περιπτώσεις, ωστόσο υπογράμμισε πως είναι δύσκολο

να γίνει κάποια καλή κίνηση στα μέσα της σεζόν:
«Ψάχνουμε είναι η αλήθεια. Όπως έχω πει και πιο παλιά δεν είναι εύκολος μήνας για να βρεις αυτό που θες. Δεν θα ήθελα να δώσω ελπίδες στον κόσμο και στη συνέχεια να μην κάνουμε κάποια κίνηση. Ούτε φυσικά και το άλλο άκρο, ότι δηλαδή καθόμαστε και δεν ασχολούμαστε με τα μεταγραφικά. Το ότι παρακολουθώ από κοντά κάποια παιχνίδια, δεν σημαίνει αυτόματα ότι ψάχνουμε παίκτη για τώρα. Πιθανώς να μας ενδιαφέρει για το καλοκαίρι...».

Keywords
Τυχαία Θέματα