«Αποσύρεται το 10 προς τιμήν του Παγκόσμιου»

21:11 22/9/2014 - Πηγή: AEK365

Σε μια σημαντική αποκάλυψη που αφορά την παντοτινή αναγνώριση της τεράστιας προσφοράς του Γιώργου Αμερικάνου, προχώρησε ο Αλέξης Αλεξίου στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Α1. Στο σχόλιό του για την κλήρωση και με αφορμή το γεγονός ότι στην ΑΕΚ έτυχε το μπαλάκι με τον αριθμό «10», ο πρόεδρος της ΑΕΚ είπε: «Καλησπέρα και από μένα. Το Νο10 μας πάει πολύ σήμερα σαν ΑΕΚ.

Ξεκινήσαμε την βραδιά με την βράβευση στον Γιώργο Αμερικάνο που φορούσε αυτό το νούμερο όταν μεσουρανούσε στα γήπεδα και το οποίο δεν θα φοράει κανένας παίκτης από εδώ και πέρα αφού το Νο10 θα αποσυρθεί προς τιμήν του Παγκόσμιου. Ελπίζω το Νο10 να αποδειχθεί γούρικο για μας φέτος. Η ΑΕΚ είναι εδώ και ελπίζω να τηρήσαμε την υπόσχεση που δώσαμε πέρσι όταν έφυγε ο Παγκόσμιος. Πιστεύω ότι η παρουσία της ΑΕΚ συμπληρώνει το παζλ την Α1 κατηγορία».
Νωρίτερα ο Αλεξίου είχε παραδώσει τιμητική πλακέτα στην Χριστίνα Αμερικάνου, η οποία τόνισε από την πλευρά της: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πατέρα μου για όσα μου δίδαξε, να τον ευχαριστήσω που πρόσφερε το πρώτο, αν όχι το πρώτο για να μη γίνω αλαζονική ίσως το δεύτερο λιθαράκι, γιατί υπήρχαν και ομάδες πριν την ΑΕΚ, για να γίνει το μπάσκετ το άθλημα των Ελλήνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα