Αποστολάκη: Τέλος του μήνα η παρουσίαση του γηπέδου

10:26 11/9/2013 - Πηγή: AEK365

Την επικοινωνία της με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και το γεγονός ότι ο τελευταίος της ξεκαθάρισε πως τέλος του μήνα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας το πλάνο για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, επιβεβαίωσε η δήμαρχος της πόλης Ευτυχία Αποστολάκη. Μιλώντας στη LIVE SPORT η κ. Αποστολάκη είπε:
«Δε θα γίνει κάποιο προσωπικό ραντεβού. Ο κ.

Μελισσανίδης μας ενημέρωσε πως στο τέλος του μήνα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει το project της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και για αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί εκείνες τις μέρες ένα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο», ανέφερε αρχικά η κα Αποστολάκη και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάποια επιπλέον πληροφόρηση για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Όχι δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Περιμένουμε να δούμε τα σχέδια και τα προγράμματα για να προχωρήσουμε τις όποιες διαδικασίες».

Όσον αφορά το θέμα με την κατασκευή κλειστού στον χώρο του εργοστασίου της «Μπριτάνικα», η Δήμαρχος δήλωσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο σχέδιο. Τουλάχιστον σε μένα δεν έχει γίνει κάποια κρούση από την πλευρά της Ερασιτεχνικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα