Απόψε σε θέλω… ΑΕΚ!

00:06 4/11/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλές φορές στο παρελθόν η ΑΕΚ πήγαινε σε ένα ντέρμπι ως… αουτσάιντερ και πολλές φορές επίσης «τιμωρούσε» τους άλλους δύο μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παιχνίδια που η ΑΕΚ κέρδιζε οπαδούς, παιχνίδια που γράφτηκαν στην ιστορία. Φέτος ο ΠΑΟ δεν είναι κάποια ομάδα που αναγκάζει την ΑΕΚ να τρομάζει… Οι «πράσινοι» στα τελευταία επτά παιχνίδια του μετρά μόλις μία

νίκη και μάλιστα εντός έδρας στην Σούπερ Λίγκα δεν έχει πάρει ακόμη νίκη. Όλα αυτά σε συνδυασμό με τις προβληματικές εμφανίσεις της ομάδας του Φερέιρα τελευταία δίνουν… θάρρος στους παίκτες της ΑΕΚ.

Η Ένωση επίσης στα δύο τελευταία παιχνίδια (δηλαδή επί των ημερών Λίνεν) δείχνει ένα σοβαρό και πειθαρχημένο σύνολο στο γήπεδο που παίζει με πλάνο και ξέρει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Για αυτό και στην ΑΕΚ γνωρίζουν καλά ότι αν έχουν την εικόνα που πρέπει θα φύγουν το βράδυ της Κυριακής από το ΟΑΚΑ με θετικό αποτέλεσμα που θα τους δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο Λίνεν δεν αντιμετωπίζει καμία απουσία για το ντέρμπι (πλην των Τσαμουρλίδη – Καλογερή που είναι εκτός εδώ και 2,5 μήνες) και πήρε τους 18 ετοιμοπόλεμους παίκτες που θεωρούσε ιδανικούς για να βρίσκονται στην διάθεση του. Το κλίμα δείχνει καλό παρά την αποχή από την διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο την παραμονή, με τους παίκτες και τον Γερμανό «δεμένους» (ειδικά μετά τα λεφτά που έδωσαν για τους μικρούς οι Γκερέιρο – Λαγός - Λίνεν).

Για την 11άδα τα πράγματα έγιναν ξεκάθαρα με τις δοκιμές της Πέμπτης και του Σαββάτου. Ο Γερμανός προπονητής αλλάζει το σύστημα και αναμένεται να επιλέξει το 4-2-3-1, για να έχει σφιχτό κέντρο και να κλείσει τους διαδρόμους πριν την άμυνα της ΑΕΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κωνσταντόπουλος, με τους Β.Βλάχο στο δεξί άκρο της άμυνας και Κοντοέ στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας για ακόμη ένα ματς θα παίξει το δίδυμο των Κουτρουμπή – Γιάγκο. Στα αμυντικά χαφ Φέτσης – Κορδέρο (όπως και στην Τούμπα) θα έχουν μπόλικη δουλειά με τα χαφ του ΠΑΟ, ενώ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα παίξει ο MVP της νίκης επί του Πλατανιά Γκερέιρο. Στα δύο άκρα της επίθεσης θα είναι δεξιά ο Φούντας και αριστερά ο Λαγός, πλαισιώνοντας τον σέντερ φορ που για δεύτερο σερί ματς θα είναι ο Φουρτάδο. Αυτή αναμένεται να είναι η 11άδα που θα κληθεί να γυρίσει από το ΟΑΚΑ με ένα θετικό αποτέλεσμα, συνεχίζοντας στον δρόμο της… αντεπίθεσης επί των ημερών του Λίνεν στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα