Αποκλεισμός-σοκ για Καζάν

17:38 16/3/2013 - Πηγή: AEK365

Πρόκριση που προκαλεί αίσθηση σε όλη την Ευρώπη, πανηγύρισε η Λοκομοτίβ Νοβοσιμπίρσκ, αποκλείοντας στον ημιτελικό του Champions League την κάτοχο του τίτλου Ζενίτ Καζάν!

Η οικοδέσποινα του final four γύρισε το ματς δύο φορές, φτάνοντας στο τελικό 3-2 (19-25, 25-20, 22-25, 25-16, 15-12). Η ψυχραιμία και η αποτελεσματικότητα που έδειξε στο τάι μπρέικ, ήταν το «κλειδί» της νίκης.

Κορυφαίος των νικητών ο Σουηδός

πρώην άσος του Ηρακλή, Μάρκους Νίλσον με 23 πόντους. Από την άλλη, η Ζενίτ είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και ούτε ο σούπερ σταρ τους, Μαξίμ Μικαϊλοφ δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

«Πρέπει να ξεχάσουμε το ματς αυτό και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον τελικό, γιατί αν δεν κερδίσουμε αύριο, η σημερινή νίκη με την ανατροπή που κάναμε, θα είναι ανώφελη», δήλωσε ο αρχηγός της Λοκομοτίβ, Αλεξάντερ Μπάτκο «καλοβλέποντας» την κούπα!

«Η ομάδα που κάνει τα περισσότερα λάθη είναι πάντα αυτή που χάνει. Δεν ήταν έκπληξη λοιπόν η ήττα μας γιατί κάναμε πολλά λάθη. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας και καλή τύχη για αύριο», σχολίασε ο τεχνικός της Ζενίτ, Βλάντιμιρ Αλέκνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα