Απογοητευμένοι Γουόλκοτ και Μίλνερ

16:37 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για έκτη φορά η Αγγλία αποκλείστηκε στην διαδικασία των πέναλτι από μεγάλη διοργάνωση με την Ιταλία αυτή την φορά να είναι αυτή που την άφησε εκτός ημιτελικού του EURO 2012 και την απογοήτευση να είναι εμφανής στα πρόσωπα των Άγγλων διεθνών.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο Κίεβο, ο νεαρός επιθετικός της Άρσεναλ Θίο Γουόλκοτ τόνισε: "Είναι ένας δύσκολος και οδυνηρός τρόπος για να αποκλειστείς. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε απογοητευμένοι, αλλά νομίζω ότι θα βγούμε πιο δυνατοί από όλο αυτό. Είμαστε περήφανοι

για ό,τι καταφέραμε, για την προσπάθεια που κάναμε μέχρι το τέλος και για τους οπαδούς μας που δεν σταμάτησαν λεπτό να μας στηρίζουν και να τραγουδούν. Υπάρχουν πολλά καλά να κρατήσουμε από την παρουσία μας σε αυτή τη διοργάνωση. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έκαναν γνωστό το όνομά τους μέσα από τις εμφανίσεις τους στο γήπεδο. Η Ιταλία ήξερε ακριβώς πως έπρεπε να μας αντιμετωπίσει. Είχε διαβάσει το ματς και πέτυχε αυτό που ήθελε. Δηλαδή, να μας περιορίσει, να μας κλείσει στα καρέ μας και να μη μας επιτρέψει να βγούμε στην επίθεση και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Εμείς από τη μεριά μας εκνευριστήκαμε, δεν κρατήσαμε μπάλα και συνεπώς, δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Όλη την ώρα και πριν ακόμη από το ματς σκεφτόμασταν πως υπήρχε μεγάλη πιθανότητα το παιχνίδι να οδηγηθεί στα πέναλτι, όπως κι έγινε. Εκεί, δεν ήταν καλό για εμάς".
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Σίτι, Τζέιμς Μίλνερ: "Δεν έχω λόγια να περιγράψω την απογοήτευση μας. Ήμασταν σε έναν καλό όμιλο και περάσαμε στα προημιτελικά, όμως το ότι αποκλειστήκαμε ξανά στη διαδικασία των πέναλτι είναι πραγματικά απογοητευτικό. Θα κρατήσουμε τα θετικά και την εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση. Υπήρξαν πολλοί ποδοσφαιριστές που εντάχθηκαν στην ομάδα και αυτή ήταν η πρώτη τους διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα κρατήσουν την εμπειρία για την επόμενη διοργάνωση. Τώρα θα ξεκουραστούμε κα μετά θα έχουμε μια φιλική αναμέτρηση πριν την έναρξη της σεζόν και μετά έχουμε τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Keywords
Τυχαία Θέματα