Αποφασίζουν για Μπέο, Τσακογιάννη

10:02 14/6/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από ένα χρόνο προφυλάκισης των βασικών κατηγορούμενων για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, το Συμβούλιο Εφετών θα αποφασίσει σήμερα αν θα παραμείνουν προφυλακισμένοι οι Αχιλλέας Μπέος, Γιώργος Τσακογιάννης και Βασίλης Καρακούλιας.
Οι τρεις άντρες βρίσκονται στην φυλακή από τον Ιούνιο του 2011 παρά τις πολλές αιτήσεις αποφυλάκισης που έχουν καταθέσει και σήμερα θα μάθουν αν θα παραμείνουν προφυλακισμένοι ή αν θα αφεθούν ελεύθεροι. Στην πρώτη περίπτωση θα τους επιβληθούν περιοριστικοί όροι και θα βγουν άμεσα από την φυλακή

περιμένοντας να οριστεί δικάσιμος κάτι που θα συμβεί το 2013. Αν το Συμβούλιο Εφετών αποφασίσει οι κατηγορούμενοι να παραμείνουν προφυλακισμένοι τότε θα μείνουν στην φυλακή μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012 καθώς τότε συμπληρώνονται 18 μήνες κράτησης.
Ο τέταρτος προφυλακισμένος για την υπόθεση των στημένων αγώνων, Μάκης Ψωμιάδης, θα απολογηθεί στον ειδικό εφέτη ανακριτή, Γιώργο Καλόφωνο, τον προσεχή Σεπτέμβρη και τουλάχιστον μέχρι τότε θα παραμείνει έγκλειστος. Στο τέλος του καλοκαιριού θα κληθούν σε απολογία και οι υπόλοιποι 68 ποινικά διωκόμενοι με τους Μποροβήλο και Μπάκο να έχουν ήδη απολογηθεί. Την επόμενη εβδομάδα, εξάλλου, θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή οι Δημόπουλος, Ντότσης καιΖαβαντίας, οι οποίοι είχαν πάρει προθεσμία, ενώ τις επόμενες μέρες θα κληθεί και ο προπονητής Νίκος Παντέλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα