Απόφαση για Γεωργέα

22:12 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ΑΕΚ, σταθερός σε όλο το 90λεπτο, με μεγάλη προσφορά στο ανασταλτικό και οργανωτικό κομμάτι ως «συνδετικός κρίκος» των αμυντικών και των μέσων του δικεφάλου. Ο Νίκος Γεωργέας στα 36 του αποδεικνύει ότι είναι σαν το παλιό καλό κρασί… Ωστόσο, από την υπεπροσπάθεια σε κάθε ματς, τα πόδια (αναμενόμενα) επιβαρύνονται.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ είναι… βαρύ για τους παίκτες (όλων των ομάδων) και ειδικά για τους μεγάλους σε

ηλικία. Και την δεδομένη στιγμή το πρόγραμμα των επόμενων δύο αγώνων που έχει ορίσει τα ματς με Ατρόμητο Πέμπτη – Κυριακή, είναι ιδιαίτερο επίπονο. Ο Γεωργέας στην προπόνηση της Τετάρτης θα συζητήσει με τον Νίκο Κωστένογλου για την κατάσταση του.

Αν ο «Φούλης» δηλώσει πανέτοιμος και για τα δύο παιχνίδια τότε θα παίξει την Πέμπτη βασικός (πιθανόν δεξί μπακ) κόντρα στον Ατρόμητο και από εκεί και πέρα θα φανεί κατά πόσο μπορεί να παίξει και την Κυριακή στο Περιστέρι. Αν εξ’ αρχής τονίσει ότι μπορεί να δώσει μόνο ένα ποιοτικό 90λεπτο, θα αποφασιστεί και ποιο παιχνίδι θα είναι αυτό.

Και από την απόφαση αυτή θα κριθεί εν πολλοίς και η αμυντική διάταξη. Διότι αν παίξει ο Γεωργέας, ο Κοντοές θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η αμυντική τετράδα θα είναι ίδια με το ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟ.

Keywords
Τυχαία Θέματα