Αποχώρηση Ντεμόλ με... καρφιά

09:45 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννενα αποτελεί ο Στεφάν Ντεμόλ με τον Βέλγο τεχνικό αφήνει "αιχμές" κατά του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικοιύ τμήματος, Βαγγέλη Αγγελή θεωρώντας τον ως τον κύριο υπαίτιο της απομάκρυνσης του από την ομάδα των Ιωαννίνων.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό των Ιωαννίνων Giga FM αναφερόμενος στις καλές και κακές στιγμές τόνισε: "Από την πρώτη στιγμή που συμφώνησα με την ομάδα βάλαμε κάποιους στόχους. Ο πρώτος ήταν να ανέβει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα και αυτόν τον πετύχαμε. Ο δεύτερος είναι να μείνει η ομάδα στην Σούπερ Λίγκα και είμαι

πεπεισμένος ότι αυτό θα γινόταν αν συνέχιζα. Οι κακές στιγμές δεν είναι μόνο σήμερα ή χθες, αλλά τις τελευταίες έξι εβδομάδες με κάποιες διεργασίες που υπήρχαν γύρω από το όνομα μου και χάλασαν το κλίμα".
- Για τους λόγους που το κλίμα χάλασε, ο Ντεμόλ δήλωσε: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν είναι ίδιος ο προσανατολισμός σε όλες τις ομάδες. Στα Γιάννενα, είναι ο κύριος Χριστοβασίλης πρόεδρος, ο κύριος Αγγελής είναι το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο προπονητής που είναι το... αφεντικό κάθε μέρα για την ενδεκάδα και τις προπονήσεις. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Μένω σε αυτά. Όταν ήρθα στα Γιάννενα δέχτηκα αυτό το σύστημα".
- Για τις μεταγραφές: "Την ευθύνη είχε μόνο ο Βαγγέλης Αγγελής. Αυτός μπορεί να μιλήσει και για τον προγραμματισμό, από την στιγμή που και ο πρόεδρος του δίνει την απόλυτη δύναμη. Πέρσι ένιωθα πολύ καλά στα Γιάννενα, αλλά αυτή την χρονιά υπήρχαν σημάδια από το καλοκαίρι που δεν έδειχναν πολύ καλά. Ειδικά τις τελευταίες έξι εβδομάδες".
- Για την διαμάχη του με τον Αγγελή ο Βέλγος τεχνικός δήλωσε: "Είναι φσιολογικό σε μια ομάδα να υπάρχουν διαφωνίες και αντίθετες απόψεις. Το βαρύ κλίμα ξεκίνησε λίγο πριν το ματς με τον Ατρόμητο. Μετά από ένα ταξίδι που πήγα στο Βέλγιο να δω την μητέρα μου. Όταν γύρισα είπα την περίφημη φράση... όταν λείπει ο γάτος χορεύουν τα ποντίκια. Κάποιοι ίσως το παρεξήγησαν αυτό. Την πρώτη χρονιά που πηγαίναμε για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα όλα ήταν καλύτερα από φέτος. Όλο το κλίμα γύρω από την ομάδα ήταν πολύ καλύτερο. Δεν υπήρχε αυτό το θέμα με τα γήπεδα. Μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις σε 3 γήπεδα. Όλοι όι άνθρωποι πληρώνονταν στην ώρα τους που ήταν πολύ βασικό. Από το καλοκαίρι, δεν ξέρω αν είναι μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης, το κλίμα άλλαξε. Όταν ψάχνεις το πρωί ως το βράδυ γήπεδο για να κάνεις προπόνηση, και όταν αρχίσουν και οι παίκτες να παραπονιούνται για το οικονομικό είναι λογικό το κλίμα να αλλάξει".
- Για τα δικά του λάθη δήλωσε: "Όλοι κάνουμε λάθη. Αλλά όσοι με πήραν τηλέφωνο από το εξωτερικό μαθαίνοντας ότι έφυγα με ρωτούσαν γιατί. Μια ομάδα που ήρθε από την Β' Εθνική σε 9 ματς έχει 9 βαθμούς και με δυο παιχνίδια λιγότερα. Αυτό που μπορούσα να τους πω είναι ότι δεν αποφασίζω εγώ. Μακάρι αυτή η απόφαση να είναι η σωστή και μακάρι ο ΠΑΣ να μείνει στην Σούπερ Λίγκα γιατί αυτό επιθυμώ και εγώ ακόμη και σήμερα".
- Για το τι άλλαξε στις σχέσεις του με τον Αγγελή ο
Keywords
Τυχαία Θέματα