Αποχαιρέτησε την Τσέλσι ο Μαλουντά

21:39 8/6/2013 - Πηγή: AEK365

Έμεινε έναν ολόκληρο χρόνο να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Τσέλσι, επειδή πολύ απλά... δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, το περασμένο καλοκαίρι.
Κανείς δεν νοιαζόταν τι κάνει και απλά σκέφτονταν την ημέρα που θα έληγε το συμβόλαιό του και θα απαλλάσσονταν από τον μισθό του. Ο ίδιος, παρέμεινε κύριος όλο τον προηγούμενο χρόνο και τώρα που ήρθε η ώρα του «αντίο», αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι, κάνοντας τους ανθρώπους της Τσέλσι να αισθανθούν άσχημα...

«Ήταν τεράστια τιμή για μένα να αγωνιστώ με τη φανέλα της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ και να πανηγυρίσω τόσους τίτλους στα τέσσερα χρόνια που υπηρέτησα τον σύλλογο. Ένας από τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αποφάσισα να έρθω στην ομάδα, ήταν για να κατακτήσω το πολυτιμότερο τρόπαιο σε συλλογικό επίπεδο, το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα μπορούσα να έχω φανταστεί καλύτερο σενάριο από αυτό που έγινε πέρυσι, στο τελευταίο μου παιχνίδι με την Τσέλσι.
Στα συνολικά πέντε χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα, υπερασπίστηκα το συμφέρον της Τσέλσι, αγωνίστηκα για να τιμήσω τη φανέλα και έζησα σπουδαίες στιγμές με συμπαίκτες, προπονητές και λοιπά μέλη. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους οπαδούς της ομάδας και θέλω να ξέρουν ότι πάντα προσπαθούσα να τους κάνω περήφανους.
Όλα τα καλά, όμως, έχουν ένα τέλος. Ακόμα κι αν χρειάστηκε να περιμένω έναν χρόνο για να αποχωρήσω και βρισκόμουν στη δεύτερη ομάδα, είμαι περήφανος για όσα κατάφερα με την Τσέλσι. Είμαι πλέον ελεύθερος να συνεχίσω την καριέρα μου και εύχομαι ό,τι καλύτερο σε όλους τους φίλους που αφήνω πίσω. Θα υποστηρίζω για πάντα την Τσέλσι» ανέφερε ο Φλοράν Μαλουντά στην επίσημη τοποθέτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα