Αποχαιρέτησε ο Κουλούρης

22:13 21/5/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Ευγένιος Κουλούρης, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, αποχαιρέτησε τους επί χρόνια συμπαίκτες του μέσα σε κλίμα συγκίνησης. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κέρκυρα και από εκεί και πέρα αναμένεται να αποφασίσει τι θα κάνει στο μέλλον

με την καριέρα του. Πέρα από το θέμα του Ευγένιου Κουλούρη και η αποχώρηση του Αντώνη Κόντη πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο αριστερός εξτρέμ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με τις σπουδές του και θα πρέπει να αποχωρήσει από την Ένωση. Ενώ από εκεί και πέρα ο Γιώργος Βακάλης το... παλεύει, ώστε να βρει τη «χρυσή τομή» και να παραμείνει στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» και τη νέα αγωνιστική περίοδο, χωρίς να υπάρχει κάποιο νεότερο στην περίπτωση του Δημήτρη Καφφάτου.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά που θα προκύψουν σε συνδυασμό πάντα με το μπάτζετ που θα προκύψει. Στόχος είναι να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός, ώστε η ομάδα να συνεχίζει να κάνει πορεία Πρωταθλητισμού και να επιστρέψει στην κορυφή.

Τέλος, αυτές τις μέρες και μέχρι την Τετάρτη οι παίκτες της ΑΕΚ, θα απολαύσουν το ρεπό τους και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Πέμπτη, ώστε να προετοιμαστούν για την φιλική αναμέτρηση στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Keywords
Αναζητήσεις
ευγένιος κουλούρης
Τυχαία Θέματα