Από βδομάδα «μπαίνει» ο Τόμας

19:22 3/4/2015 - Πηγή: AEK365

Μεσημεριανή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Παρασκευής για την ΑΕΚ πριν το... μεγάλο Σάββατο, που συνδυάζει ένα φιλικό στην έδρα της Νέας Κηφισιάς (14:00), αλλά και την επίσκεψη της ομάδας στο Καλλιμάρμαρο (18:00), εκεί όπου στέφθηκε Βασίλισσα το 1968.

Στο ομαδικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε (ούτε) σήμερα ο Τόμας Ντελινινκάιτις, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στο δεξί του πόδι στην αναμέτρηση με τον Άρη και ταλαιπωρείται από οιδήματα, όμως αναμένεται να μπει στη δράση

τις προσεχείς ημέρες.

Ο Λιθουανός γκαρντ, εξάλλου, είναι ένας από τους πλέον χρήσιμους παίκτες της ομάδας και δεν συντρέχει κανένας λόγος βιασύνης. Λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Κόροιβο είχε αντιμετωπίσει πάλι ένα ελαφρύ διάστρεμμα και έπαιξε κανονικά, ενώ αντίστοιχα πρόλαβε και την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Και στους δύο αγώνες ήταν καθοριστικός: στον έναν πέτυχε 8 πόντους, όλους στο τελευταίο πεντάλεπτο και στον άλλο «τελειώσε» το ματς με δύο δικά του τρίποντα στο 30ο και το 34ο λεπτό. Συνολικά, σε 18 αγώνες, ανά 21 λεπτά συμμετοχής, ο «Ντέλι» μετρά: 9.8 πόντους (με 41% τρίποντα και 80% βολές), 1.7 ασίστ και 1.4 ριμπάουντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα