«Από τον Μάιο ο Άρης δεν έχει έσοδα»

19:25 26/9/2014 - Πηγή: AEK365

Τις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, έκανε ο Τάσος Οικονόμου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο, στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης, για τα προβλήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Οικονόμου στον Libero:

Για τον νέο του ρόλο: «Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, κάποιος έπρεπε να αναλάβει. Ημουν ο πιο παλιός από

το υπάρχον συμβούλιο, και τελικά δέχτηκα την πρόταση που έγινε. Φυσικά και είναι μεγάλη τιμή για μένα. Γενικά, στο παρελθόν προτιμούσαμε κάποιο πρόεδρο μεγάλης εμβέλειας, όπως τον κ. Παπαγεωργίου, αλλά τώρα έπρεπε κάποιος να τραβήεξι κουπί και ήμουν από αυτούς που είχα τη μεγαλύτερη εμπειρία»

Για τη συνεργασία του με τον κ. Γαλανό: «Το πρώτο μέλημα ήταν να τον πάρουμε τηλέφωνο. Νομίζω ότι όλα μπαίνουνε σε νέα βάση, δεν είναι θέμα διαπραγμάτευσης, έχουμε καλή σχέση, θα κάτσουμε και θα τα βρούμε. Όλα είναι τμήματα του Α.Σ. Υπεύθυνος του ποδοσφαίρου είναι ο κ. Γαλανός, που έχει την οικονομική δυνατότητα να τρέξει το τμήμα. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να γίνουν όλα νομότυπα. Τα παραστατικά, τα έσοδα, τα έξοδα, να περνούν από το λογιστήριο του Α.Σ. Οποιαδήποτε συμφωνία είτε με NOVA, είτε εμπορική θα πρέπει να έχει την υπογραφή μου. Αυτό είναι κάτι γνωστό. Δεν μου αρέσει να λέω ότι ελέγχω τον κ. Γαλανό. Εχουμε καλές σχέσεις και πιστεύω ότι αυτές θα διατηρηθούν. Πέρα από τη διασφάλιση τη δική μας, είναι και για τον ίδιο διασφάλιση. Γιατί βάζει λεφτά, και θα επενδύσει στο τμήμα».

Για το θέμα των ποσοστών από τα έσοδα: «Παλιά η ΠΑΕ έδινε ένα ποσοστό στον Α.Σ. Κάτι ανάλογο θα συζητήσουμε και με τον κ. Γαλανό. Κανένας δε θα γίνει πλούσιος. Ούτε εμείς, ούτε ο κ. Γαλανός. Δεν μιλάμε για πράγματα που δε ξέρει. Με ηρεμία θα βρούμε λύση στα περισσότερα θέματα».

Για το κομμένο νερό: «Δεν είναι μόνο το νερό, έχουμε θέματα με αέριο, τους εργαζόμενους κλπ. Καλό το ποδόσφαιρο, καλά όλα, αλλά η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Α.Σ δεν θα υπάρχει Αρης».

Για το πώς θα βρεθεί λύση: «Από τον Μάιο-Ιούνιου δεν υπάρχουν έσοδα. Μοιραία φτάσαμε στο σημείο να μη μπορούμε να πληρώσουμε. Στη συνάντηση που θα έχουμε με τον κ.Γαλανό θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε. Το θέμα αυτό είναι πρώτο στη λίστα μας».

Για την πρόταση από την εταιρία από την Γενεύη: «Δεν περιλαμβάνει τίποτα. Δεν είναι καν πρόταση. Μιλάμε για κάτι που δεν είναι συγκεκριμένο. Υπάρχει πρόταση από τον κ. Ολιβερ, και θα ενημερώσω τον κ. Γαλανό γι αυτή».

Keywords
Τυχαία Θέματα