Από το «πριν» στο «μετά» σε 5 ώρες! (ΦΩΤΟ/VIDEO)

20:17 9/2/2012 - Πηγή: AEK365

Αν τα διάφορα φάρμακα και όργανα γυμναστικής που διαφημίζονται στην τηλεόραση και σας υπόσχονται το σώμα του Σβατζενέγκερ με ελάχιστη γυμναστική σας κάνουν να το σκέφτεστε, ίσως θα πρέπει να δείτε το επόμενο θέμα.

Οι συγκεκριμένες διαφημίσεις περιλαμβάνουν μάλιστα και τα «πριν» και «μετά» για το πως θα είναι το σώμα σας. Φυσικά πριν η κοιλιά είναι τεράστια, ενώ μετά το σώμα είναι σαν σμιλεμένο. Οι περισσότερες διαφημίσεις λένε ότι για την τεράστια αυτή αλλαγή χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα μήνα.

Ένας μπλόγκερ και πρωταθλητής σόου φαγητού όμως, ονόματι «Furious

Pete», αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα, ξεκινώντας από το... μετά των διαφημίσεων και απέδειξε ότι η αλλαγή αυτή μπορεί να γίνει σε 5 ώρες!

Ο Furious Pete αναφέρει ότι όσοι θέλουν να αποκτήσουν το σώμα των διαφημίσεων όπως είναι στο «μετά» θα πρέπει καταρχάς να πάνε στο γυμναστήριο και να γυμναστούν όσο περισσότερο μπορούν.

«Το πρώτο βήμα είναι να αναστρέψεις τη δοκιμασία. Πήγαινε στο γυμναστήριο και κάνε όσο πιο πολλούς κοιλιακούς, πους απς και εκγύμναση του στήθους μπορείς. Σιγουρέψου ότι είσαι όσο πιο πρησμένος είναι ανθρωπίνως δυνατόν». Στη συνέχεια προτείνει να συνεχίσουν με σολάριουμ και τέλος να αλειφθούν με μπόλικο λάδι!

Η φωτογραφία του μετά από όλα αυτά έιναι απλώς θεαματική! Βέβαια, ο ίδιος παραδέχεται ότι την «πείραξε» και λιγάκι στο photoshop!

Στη συνέχεια, ο μπλόγκερ προσπάθησε να φτιάξει τη φωτογραφία με το πριν! Ο Pete συμβουλεύει όσους θέλουν να το πετύχουν να ξεκουραστούν λίγο μετά από τόση προσπάθεια για δυο περίπου ώρες. «Σιγουρέψου ότι οι φουσκωμένοι μυς έχουν ξεπρηστεί και πάρε μια σακούλα με πατατάκια και φάτα όλα ως το τέλος. Στη συνέχεια πάρε ένα δίλιτρο μπουκάλι κόκα κόλα και πιες το όλο. Μάλιστα η διαίτης κάνει ακόμα καλύτερη δουλειά καθώς έχει περισσότερο ανθρακικό και φουσκώνει ακόμα πιο πολύ την κοιλιά». Τέλος προτείνει το «γεύμα» να ολοκληρωθεί με ένα σοκολατούχο γάλα!

Τώρα πια είναι έτοιμος για την φωτογραφία του «πριν». Με στομάχι να κρέμεται και με ανύπαρκτους μυς, ο μπλόγκερ μόλις έχει αποδείξει ότι ίσως δεν θα πρέπει να πιστεύουμε ό,τι βλέπουμε.

Να σημειώσουμε ότι η βιομηχανία διαιτητικών κατασκευασμάτων στην Αμερική είναι τεράστια, καθώς το χρόνο δαπανώνται τουλάχιστον 60 δισ. δολάρια για τα προϊόντα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα