Από το κακό στο χειρότερο ο ΠΑΟ

20:23 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αστέρας Τρίπολης έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από το Ολυμπιακό Στάδιο (0-0) και παρέτεινε την αγωνιστική κρίση του Παναθηναϊκού. Χωρίς νίκη από τις 25 Αυγούστου οι «πράσινοι» του Φερέιρα που αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς.

Το ματς

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού

άρχισαν πιο δυνατά, πίεσαν ψηλά τον Αστέρα αλλά από το 10 έως το 20, αλλά οι Αρκάδες ήταν αυτοί που έφτασαν κοντά στο γκολ σε τρεις περιπτώσεις. Ο Ράγιος με ωραία ενέργεια μπήκε στην περιοχή του Παναθηναϊκού, είχε χώρο, αλλά προτίμησε να τελειώσει τη φάση με δεξί σουτ το οποία απέκρουσε ο Καρνέζης με το πόδι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ναβάρο με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Τσαμπούρη είδε την μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι. Η... τριλογία των χαμένων ευκαιριών του Αστέρα έκλεισε με δυνατό σουτ του Κουρμπέλη και επέμβαση του Καρνέζη στη δεξιά του γωνία.Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν, όταν στο 26ο λεπτό ο Χριστοδουλόπουλος πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, γύρισε με πρόσωπο στην εστία, σούταρε με το δεξί αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φούλοπ. Αυτές οι φάσεις όμως δεν ήταν αρκετές για να σκοράρει κάποια από τις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να ειναι 0-0.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα των πρώτων 45 λεπτών. Ήταν αρκετά νωθρό, με κακό ρυθμό και δύο ομάδες ιδιαίτερα επιφυλακτικές. Γεμίσματα από την άμυνα, λάθη στα χαφ και ελάχιστη κίνηση στην επίθεση, ήταν μερικές χαρακτηριστικές στιγμές. Αυτό ήταν αρκετό για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος του αγώνα και ήταν αρκετό επίσης, για να εξοργίσει τον κόσμο των γηπεδούχων, οι οποίοι γιούχαραν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (73' Ζέκα), Μαυρίας (46' Σισοκό), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι (61' Πετρόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Περόνε (90' Γιαλούσης), Ράγιος, Τσαμπούρης, Αλβάρεζ, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο, Κουρμπέλης (66' Ντε Μπλάσις).

Keywords
Τυχαία Θέματα