Από το Αντίρριο, απευθείας στο Ρίο

22:38 19/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την ώρα που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θέλει να βρεθεί στο Μουντιάλ στην Βραζιλία η μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία των κλήσεων της Εθνικής, Μάνος Σέργιος, κάνει τα πάντα για να ξεπεράσει τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να βρεθεί στο πλευρό της Εθνικής ομάδας.

Ο 33χρονος ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής που από το πρωί της Δευτέρας τον αναζητά όλη η Ελλάδα μετά την κλήση του από τον Φερνάντο Σάντος, έχει εξαιρετικά βαρύ πρόγραμμα και θα κάνει τα

πάντα ώστε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ομοσπονδιακού τεχνικού.

Από το αγαπημένο του Αντίρριο, ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ονειρεύεται το Ρίο.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, σχολίασε:

«Έχω κάποιες υποχρεώσεις που δεν μπορούν να μείνουν πίσω, αλλά θα κάνω τα πάντα για να μπορέσω να ταξιδέχω με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου. Έχω ενημερώσει ήδη τον κύριο Σάντος.

Όταν τον ρωτήσαμε τι εμπειρίες έχει στον χώρο του ποδοσφαίρου, είπε: «Όταν δεν παίζω στην ΑΠΕ Αντιρρίου, προτιμώ να πηγαίνω για 5x5 με τους φίλους μου. Μ' αρέσει να αγωνίζομαι στο κέντρο, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω κάποια μικρά προβληματάκια με την τεχνική μου».

Όσον αφορά, τις ελπίδες πρόκρισης της ομάδας μας, σχολίασε:

«Κοιτάξτε, πρόκειται για έναν δύσκολο όμιλο, με αρκετά δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχω την πεποίθηση πως θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρόκριση στην φάση των ομίλων, αφού σε τρία παιχνίδια μπορούν να γίνουν τα πάντα. Είμαι αισιόδοξος πως θα μπορέσουμε να περάσουμε».

Πηγή: coppa.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα