Από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ ο Εφραίμ

13:32 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γιώργος Εφραίμ αποτελεί από σήμερα, και επίσημα, ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ για τα επόμενα τρία χρόνια με κλιμακωτή αύξηση των απολαβών του ανά έτος και αποτελεί την τρίτη προσθήκη της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Η μετακίνηση του από την Ομόνοια στον ΑΠΟΕΛ ολοκληρώθηκε και υπήρξε επίσημη ανακοίνωση:
: «Η εταιρεία

ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή Γιώργο Εφραίμ. Ο Εφραίμ έχει συμφωνήσει με τον ΑΠΟΕΛ για τριετή συνεργασία. Είναι 24 χρόνων (05/07/89) και αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Κύπρου. Ο Γιώργος Εφραίμ θα αγωνίζεται με τον αριθμό 7.

Το σκεπτικό για την απόκτηση του: «Ο Γιώργος Εφραίμ είναι ένας από τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές και η αγωνιστική του ποιότητα προϋποθέτει ότι μπορεί με άνεση να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Αυτός είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ. Να μαζέψει τους καλύτερους Κύπριους ποδοσφαιριστές και να δώσει μια διαχρονική ταυτότητα στην ομάδα του. Είναι επίσης ποδοσφαιριστής που έχει εμπορική αξία.

Υπάρχει η πίστη ότι μπορεί να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά στον ΑΠΟΕΛ και μέσα από τα επιτεύγματα του, θα μπορέσει, αφού έχει αυτό τον στόχο, να πάει ακόμα πιο ψηλά σε ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα. Θα είναι και καλό για τον ίδιο, αλλά και για την ίδια την ομάδα μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα