Από εβδομάδα πέφτουν οι υπογραφές

22:22 24/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η διοίκηση της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ πέρα από την απόκτηση της Παναγιώτας Ρόγκα και την ανανέωση του συμβολαίου της Γεωργίας Τζανακάκη, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία και με την Φένια Παπαγεωργίου, εδώ και αρκετές μέρες και πλέον περιμένει να οριστεί το νέο ραντεβού με την αθλήτρια, ώστε να κλείσει και το τυπικό της υπόθεσης. Να θυμίσουμε πως η έμπειρη ακραία αυτό το διάστημα έχει υποχρεώσεις με την Εθνική και για αυτό δεν έχει βρει ακόμα τον απαραίτητο χρόνο για να περάσει από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής και να βάλει την

υπογραφή της στο νέο της συμβόλαιο, που θα έχει διάρκεια δύο χρόνια. Αυτό είναι κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες και πιο συγκεκριμένα από τη νέα εβδομάδα. Ενώ από την στιγμή που αυτό το θέμα οριστικοποιηθεί ο Κώστας Παπαδημητρίου θα έχει μια συνομιλία με τον Απόστολο Οικονόμου, ώστε να κλείσουν και τα επόμενα ραντεβού με τα κορίτσια, ανάλογα με τις εισηγήσεις του.

Από εκεί και πέρα να θυμίσουμε οι Παγκορασίδες της ΑΕΚ, με δύο νίκες επί του δεύτερου Αγίου Στεφάνου, κατάφεραν και πήραν την πρώτη θέση στο Πρωτάθλημα.

Πίνακας Βαθμολογίας Πρωταθλήματος:

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (2) Α΄ ΟΜΙΛΟΣ
1. ΑΕΚ 14
2. ΑΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 14
3. ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 12
4. ΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ 10
5. ΑΟ ΔΕΞ.ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 10

Keywords
Τυχαία Θέματα