«Από αύριο οι πληρωμές»

21:05 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σε δηλώσεις προέβη μέλος της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τις οποίες επιβεβαίωσε ότι από αύριο (16/11) θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους παίκτες της ομάδας. Ο Σπύρος Μηλιωρίδης τόνισε πως με την οριστικοποίηση της νέας διοίκησης της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν και οι πληρωμές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον «Libero 107,4»:

Για την καθυστέρηση ορισμού της διοίκησης: «Όλο ήταν θέμα δικαστηρίων. Από την στιγμή που δεν πήραμε προσωρινή διαταγή αναγκαστήκαμε να πάμε σε λύση

τακτικής διαταγής. Αυτό είχε διάρκεια περίπου 20 μέρες. Μάλιστα αυτό με την τακτική ξανά έγινε πριν λίγο καιρό και στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Πάντως εμείς τόσα χρόνια λαμβάναμε προσωρινή διαταγή απλά φέτος μας είπαν πως πρέπει να πάρουμε τακτική».

Για το πρόβλημα που υπήρχε όσο δεν έβγαινε απόφαση: «Το πρόβλημα ήταν πως κανένας μέσα στην ΠΑΕ δεν είχε δικαίωμα υπογραφής με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα και στο θέμα των χρημάτων καθώς δεν μπορούσαμε όχι μόνο να δώσουμε χρήματα άλλα ούτε καν να παραλάβουμε. Π.χ. είχανε μπει στον λογαριασμό της ομάδας λεφτά από την δόση της ΝΟVA αλλά από την στιγμή που δεν είχε κανένας μας δικαίωμα υπογραφής δεν μπορούσαμε να τα σηκώσουμε».

Για τα σχέδια της διοίκησης: «Πρώτα απ' όλα πρέπει να γίνει ένα επίσημο Δ.Σ. έτσι ώστε να μοιραστούν οι ρόλοι του καθενός και έμπειρα ο καθένας να ξεκινήσει να δουλεύει από το πόστο του. Το Δ.Σ. θα γίνει την Πέμπτη και εκεί θα ξεκαθαριστούν όλα».

Για τον αν κρίθηκε το έργο του ως επιτυχημένο σε σχέση με των άλλων στην προηγούμενη διοίκηση για αυτό και έμεινε και στην νέα:«Όχι. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους σε αυτό που κάνανε, αφιέρωσαν πολλές ώρες έτσι ώστε να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ. Όλων το έργο ήταν επιτυχημένο. Απλά ίσως επειδή εγώ είχα ειδικό ρόλο στην διοίκηση καθώς ήμουν ο συνδετικός κρίκος της ΠΑΕ με τον κόσμο για αυτό τον λόγο ίσως και να με κράτησαν και στην νέα διοίκηση. Πάντως όλοι πετύχανε σε αυτό που τους είχε αναθέσει ο πρόεδρος».

Για το θέμα με τα οικονομικά στην ΠΑΕ και για τις οφειλές προς τους παίκτες: «Δεν ξέρω αν η ομάδα χρωστάει πολλά στους παίκτες. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως τόσο καιρό δεν μπορούσαν να γίνουν πληρωμές καθώς δεν είχαμε το δικαίωμα όχι μόνο να δώσουμε, αλλά ούτε και να πάρουμε χρήματα όπως είπα και στην αρχή. Άρα δεν μπορούσαμε να τους πληρώσουμε. Από αύριο όμως θα ξεκινήσουν οι πληρωμές στους ποδοσφαιριστές και έτσι ένα μέρος από τις οφειλές ως προς αυτούς θα καλυφθεί».

Για τον αγώνα με την Τοτεναμ αναφορικά με τα εισιτήρια: «Τα εισιτήρια είναι περίπου στα 2000. Από αυτά τα 1817 είναι για την κερκίδα στο πέταλο όπου θα βρίσκονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενώ περίπου αλλά 130-140 είναι για τα επίσημα και για αυτούς που θα ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας. Από αυτά τα 1817, τα 1250 θα μοιραστούν στους συνδέσμους σε όλη την Ελλάδα ενώ τα υπόλοιπα θα πάνε προς τις ανάγκες της ΠΑΕ, δηλαδή χρυσά διαρκείας, ποδοσφαιρικό τομέα, σουίτες, χορηγούς, Α.Σ. κτλ.

Πάντως τα εισιτήρια

Keywords
Τυχαία Θέματα