Απάντηση Κούγια σε Μονεμβασιώτη

19:44 6/1/2015 - Πηγή: AEK365

Απάντηση στον κ. Μονεμβασιώτη, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και στα όσα υποστήριξε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» από τον Αλέξη Κούγια, μέσω ανακοίνωσης-προσωπικής του δήλωσης στο επίσημο σάιτ της Πατρινής ΠΑΕ.

«Προσωπική δήλωση Αλεξίου Κούγια

Απάντηση σε Μονεμβασιώτη

Διάβασα τα όσα έγραψες και επειδή σε γνωρίζω πολλά χρόνια πρώτα πρώτα θα σου κάνω μια διαβεβαίωση και μετά θα σου κάνω μια ερώτηση.

Σε διαβεβαιώνω για τα όσα δήλωσες θα σου υποβάλλω μήνυση την οποία δεν θα ανακαλέσω και θα σου κάνω και αγωγή ζητώντας αποζημίωση την οποία θα πληρώσεις.

Σε ρωτάω όμως να μου απαντήσεις δημόσια τον Γιδόπουλο με ότι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Λεβεντογιάννη με ότι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Τσέλιο με ότι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Κοταρά με ότι σηματοδοτεί η παρουσία του στο ποδόσφαιρο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα , τον Νίκο τον Ζαφειρόπουλο γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα, τον Μυροφορίδη γιατί τον έχεις στον Απόλλωνα ;

Έχουν καμία σχέση όλοι αυτοί με τον Απόλλωνα Σμύρνης ;

Τι προσφέρουν ;

Έχουν καμία σχέση με το προσκήνιο του ποδοσφαίρου ;

Πως διαβεβαιώνει ο Βοσνιάδης ο μόνιμος παρτενέρ του Μυροφορίδη και του Ζαφειρόπουλου ότι θα πάτε οπωσδήποτε στα play-off όταν η ομάδα σου δεν έχει κάνει καμία καλή εμφάνιση και δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπυ ;

Αυτά και δεν πρόκειται να επανέλθω με αυτό το θέμα κάνοντας μόνο μία παρατήρηση.

Δυστυχώς με εσένα επαληθεύεται η ρήση ότι την αληθινή προσωπικότητα των ανθρώπων την δείχνει η διάρκεια και ο χρόνος και όχι οι πρώτες εντυπώσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα