«Ανυπομονούσα για το πρώτο μου παιχνίδι»

18:01 7/1/2012 - Πηγή: AEK365

Με το καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις με την φανέλα της Κέρκυρας ο Χουάν Μαρτίν. Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση με την φανέλα της Κέρκυρας κόντρα στον Άρη και πέτυχε ταυτόχρονα το νικητήριο και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης. Ο ίδιος εμφανίστηκε δικαιωμένος λέγοντας πως ανυπομονούσε για την πρώτη του συμμετοχή ενώ υποσχέθηκε περισσότερα γκολ.

«Το σίγουρο είναι ότι περίμενα πολύ καιρό να αγωνιστώ! Και ευτυχώς, έγινε και όλα πήγαν καλά. Σαφώς και νιώθω πολύ χαρούμενος, που η πρώτη μου επίσημη εμφάνιση συνοδεύτηκε από το γκολ μιας πολύτιμης νίκης. Έβλεπα εδώ και καιρό ότι υπήρχαν προσδοκίες από μένα και ήθελα να σταθώ τίμια απέναντί τους. Όλα πήγαν καλά και μακάρι να σημειώσω κι άλλα γκολ στη συνέχεια, ώστε και ο κόσμος να είναι ικανοποιημένος και η ομάδα. Θα είμαι διπλά ευχαριστημένος αν καταφέρει τους στόχους της με δικά μου γκολ» ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρτίν στην επίσημη ιστοσελίδα της Κέρκυρας.

Και ερωτηθείς εάν αυτό είναι ευχή ή... υπόσχεση, τόνισε:«Αυτό είναι απλά το καλό για την ομάδα. Γιατί αυτή είναι πάνω απ' όλους. Οι παίκτες, τα πρόσωπα, έρχονται μετά.

Για το πώς βίωσε όλο το διάστημα της αναμονής, είπε:«Δεν ήταν εύκολο. Για κανέναν ποδοσφαιριστή δεν είναι εύκολο να βλέπει τους συμπαίκτες του να παίζουν κι αυτός να είναι έξω. Με βοήθησε, όμως, πολύ, το κλίμα που υπάρχει σ' αυτή την ομάδα. Οι άνθρωποί της, η ατμόσφαιρα του νησιού... Ήταν μαζί και η οικογένειά μου, μπόρεσα, λοιπόν, να είμαι ήρεμος. Απλά, ανυπόμονος για το πρώτο μου παιχνίδι».

Για την συνεργασία του με τους υπόλοιπους παίκτες:«Εξαιρετική! Ξέρεις, μπορεί τώρα, λόγω του γκολ, να "φάνηκα" εγώ πιο πολύ, αλλά κι αυτό ήταν αποτέλεσμα συνολικής δουλειάς. Για έναν επιθετικό, είναι πολύ σημαντικό να έχει συμπαίκτες που κάνουν τη δουλειά του ευκολότερη. Και την Τετάρτη φάνηκε ότι αυτό στην Κέρκυρα συμβαίνει, τα παιδιά με βοήθησαν πολύ. Όλοι, και οι υπόλοιποι προωθημένοι και οι πιο πίσω».

Για το ματς με τον Αρη και τον στόχο της παραμονής:«Πράγματι, κάναμε πολύ καλή εμφάνιση. Υπήρξε εξαιρετική συνεργασία, καλή δουλειά σε συνολικό επίπεδο. Η Κέρκυρα είναι εμφανές ότι βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό, η συνολική εικόνα. Και στην περίπτωσή μας, αποτελεί μια καλή εγγύηση ότι ο στόχος σαφώς και είναι εφικτός».

Για το εάν έχει παίξει ρόλο ο Χάβι Γκράθια στην άνοδο της ομάδας:«Πολύ σημαντικός. Τον κόουτς τον ήξερα από τον Βόλο, πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Έχει να προσφέρει πάρα πολλά. Το σημαντικότερο είναι ότι επανέφερε στην ομάδα την εμπιστοσύνη. Μας έκανε να χωνέψουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, που μπορούμε να καταφέρουμε σημαντικά πράγματα. Κι αυτό, σταδιακά, βγαίνει».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος:«Κοίτα, τις υποσχέσεις πάντα τις απέφευγα. Απλά, αυτό που μπορώ να πω επί προσωπικού, είναι ότι νιώθω πολύ καλά, ότι μπορώ να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την Κέρκυρα να σημειώνει νίκες. Όλα τα υπόλοιπα, φαίνονται στο γήπεδο. Εκεί που

Keywords
Τυχαία Θέματα