Αντσελότι: Το αξίζαμε, δικαιωθήκαμε για τους κόπους μας

08:06 17/4/2014 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας κερδίζοντας 2-1 την Μπαρτσελόνα με τον Κάρλο Αντσελότι να κάνει λόγο για δίκαιη κατάκτηση και δικαίωση κόπων.
Σε δηλώσεις του μετά τον τελικό στο "Μεστάγια", ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το αξίζαμε. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και δικαιωθήκαμε για τους κόπους μας. Θα μπορούσαμε να είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα μετράει. Αυτός ο τίτλος πέρα από τη σημασία του, μας τονώνει την αυτοπεποίθηση για

να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ".
Για την εμφάνιση του Γκάρεθ Μπέιλ που πέτυχε το γκολ της νίκης, ο Αντσελότι δήλωσε: "Σίγουρα είναι το πιο σημαντικό γκολ που έχει πετύχει. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έκανε γενικά πολύ καλό παιχνίδι, όπως όλοι οι παίκτες μου. Αγωνιστήκαμε σαν ομάδα. Για να κερδίσεις την Μπαρτσελόνα είναι απαραίτητο αυτό και το καταφέραμε".
Τέλος για την ατμόσφαιρα στο "Μεστάγια", δήλωσε: "Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική, μέσα και έξω από το γήπεδο. Αξίζουν συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δυο ομάδων. Είμαι πολύ χαρούμενος που βίωσα αυτό το πανηγυρικό κλίμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα