Αντσελότι: Στην κατάσταση που θέλουμε

16:20 20/1/2014 - Πηγή: AEK365

Η «βασίλισσα» μετά τα στραβοπατήματα των Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι πλέον στο -1 από την κορυφή του πρωταθλήματος.

«Είμαστε εκεί που θέλουμε τώρα, εκεί που θέλαμε από την αρχή της σεζόν. Το πρωτάθλημα για μας αρχίζει και πάλι», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός μετά την αναμέτρηση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Εκθείασε, μάλιστα, την απόδοση του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματά του στην ομάδα, ενώ παραδέχτηκε το λάθος του να τον τοποθετεί τον πρώτο καιρό στην δεξιά πτέρυγα

της επίθεσης. «Ο Μπέιλ παίζει καλύτερα στην αριστερή πλευρά και εκεί θα τον χρησιμοποιώ από εδώ και στο εξής».

Έσπευσε, όμως, να «μαζέψει» τους πανηγυρισμούς, καθώς ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου ενάντια στην Εσπανιόλ στη Βαρκελώνη την Τρίτη(21/1).

«Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Εσπανιόλ για το Κύπελλο, το οποίο μας ενδιαφέρει εξίσου με το πρωτάθλημα», τόνισε.

Η αντίπαλός μας διαθέτει πολύ δυνατούς παίκτες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα της έδρας. Δε θα πάμε για την ισοπαλία, επειδή έχουμε τη ρεβάνς στο «Μπερναμπέου». Στο μυαλό μας είναι μόνο η νίκη», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα