Αντσελότι: Να είμαστε πρώτοι στον όμιλο

12:40 27/11/2013 - Πηγή: AEK365

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην φάση των ομίλων παίζοντας κόντρα σε Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη με τον Κάρλο Αντσελότι να υπογραμμίζει πως στόχος είναι οι δυο νίκες και η πρωτιά στον όμιλο.
Ενόψει του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, δήλωσε: "Σκοπός μας είναι να είμαστε πρώτοι στον όμιλο και να παίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Εκκρεμούν δυο παιχνίδια ακόμη και θέλουμε να νικήσουμε και στα δυο. Δεν μας ενδιαφέρει η βαθμολογία και θα τα δώσουμε όλα σε αυτά τα παιχνίδια ώστε να μπορέσουμε να επικρατήσουμε.

Το αυριανό ματς θα είναι δύσκολο καθώς η Γαλατάσαραϊ παίζει την πρόκριση της στην συνέχεια του θεσμού. Είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα και όχι εξαιτίας του αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Με τον Μαντσίνι στον πάγκο είναι μια πολύ ισορροπημένη ομάδα και έπαιξε πολύ καλά στο Τορίνο κόντρα στην Γιουβέντους. Είναι ικανοί και επιθετικά, αλλά και αμυντικά, ενώ και ο Ντρογκμπά είναι πολύ επικίνδυνος και θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από αυτό στην Κωνσταντινούπολη".
Για την απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Αντσελότι δήλωσε: "Δεν μπορεί να παίξει γιατί έχει ένα μικρό πρόβλημα. Θα αρχίσει ατομικό πρόγραμμα και θα δούμε αν θα είναι έτοιμος για το Σάββατο. Είναι τράβηγμα αυτό που έχει αλλά ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να είναι έτοιμος να παίξει το Σάββατο. Αν δούμε ότι υπάρχει κίνδυνος υποτροπής τότε δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Δεν θέλουμε να ρισκάρουμε, καθώς είναι τιμωρημένος και στον αγώνα Κυπέλλου οπότε μπορεί να ξεκουραστεί.
Ο Ντι Μαρία είναι διαθέσιμος να παίξει. Είτε αυτός, είτε ο Χεσέ ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά στο παιχνίδι με την Αλμερία, θα αντικαταστήσουν τον Κριστιάνο. Έχω δυο επιλογές και θα πάρω απόφαση αύριο (σ.σ. σήμερα) για το ποιος θα παίξει".
Τέλος, ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε για τον προπονητή της Γαλατάσαραϊ και συμπατριώτη του, τον Ρομπέρτο Μαντσίνι: " Έχει μεγάλη διεθνή εμπειρία. Έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα δουλειάς και στην Ιταλία και στην Αγγλία, όπου κέρδισε την Premier League. Αυτή είναι μια καινούρια πρόκληση για τον Ματσίνι και είμαι απόλυτα σίγουρος πως θα τη φέρει σε πέρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα