Αντίο με μαγικό του Βίγια

20:52 23/6/2014 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2ος ΟΜΙΛΟΣ - 3η αγωνιστική

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ: Αρένα ντα Μπαϊσάδα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ναουάφ Σουκραλά (Μπαχρέιν)

Με νίκη αποχαιρέτησε το Μουντιάλ η Ισπανία που επικράτησε 3-0 της Αυστραλίας στο ματς των αποκλεισμένων του 2ου ομίλου. "Βγάζοντας" κάποιες φάσεις

από αυτές που την οδήγησαν στην κορυφή του κόσμου η Ισπανία πήρε το ματς το οποίο "σημαδεύτηκε" από το πανέμορφο γκολ του Νταβίντ Βίγια ο οποίος όταν βγήκε αλλαγή ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά από ένα κακό πρώτο εικοσάλεπτο η Ισπανία ανέβηκε και στο 21' απείλησε όταν μετά από εξαιρετική μπαλιά του Ινιέστα ο Βίγια με σουτ στην κίνηση δεν βρήκε στόχο. Δύο λεπτά μετά ο "Γουάχε" βρήκε με τακουνάκι τον Άλμπα ο οποίος σούταρε πάνω στον Ράιαν. Ο Βίγια συνέχισε να είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για τους Αυστραλούς. Στο 34' η παράλληλη μπαλιά του μέσα στην περιοχή δεν βρήκε αποδέκτη όμως δύο λεπτά μετά εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χουανφράν και με εντυπωσιακό τακουνάκι πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 1-0.

Στην επανάληψη οι Αυστραλοί μπήκαν καλά και στο 57' απείλησαν με ένα σουτ του ΜακΚέι. Η Ισπανία όμως αντέδρασε και στο 69' έκανε το 2-0 όταν μετά την κάθετη του Ινιέστα ο Τόρες με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 82 ήρθε και το 3-0 με τον Μάτα να περνά την μπάλα κάτω από τα πόδια του Ράιν και να σκοράρει.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ: Ράιαν, Ντάβιντσον, Σπιράνοβιτς, Λέκι, Τάγκαρτ (46'Χάλοραν), Όερ (61'Τροΐζι), Μπόζανιτς (72'Μπρεσιάνο), Γέντινακ, ΜακΚέι, ΜακΓκόουαν, Γουίλκινσον.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Ρέινα, Αλμπιόλ, Χουανφράν, Ινιέστα, Τσάμπι Αλόνσο (83'Σίλβα), Ράμος, Κόκε, Άλμπα, Καθόρλα (67'Φάμπρεγας), Τόρες, Βίγια (56'Μάτα).

Keywords
Τυχαία Θέματα