Αντίο με χατ τρικ για Ντι Νατάλε...

23:39 17/5/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 3-3
Γήπεδο: Φρίουλι

Όπως είχε συνηθίσει τον κόσμο της Ουντινέζε τόσα χρόνια, έτσι και τελείωσε την καριέρα του ο Ντι Νατάλε, ο Ιταλός άσος πέτυχε χατ τρικ, αν και η Ουντινέζε αναδείχθηκε ισόπαλη 33 με τη Σαμπντόρια.

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Γκαμπιαντίνι αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 4' ο Φιορίλο είπε όχι σε σουτ του Φερνάντες και στο 5' ο Μπρκιτς απέκρουσε το σουτ του Σοριανο. Τελικά στο 11ο λεπτό ο Γκαμπιαντίνι έβγαλε τη

σέντρα και ο Οκάκα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Σαμπντόρια, ενώ στο 14' ο Φιορίλο είπε όχι σε σουτ του Ντι Νατάλε. Ωστόσο στο 26ο λεπτό ο Ντι Νατάλε με τρομερή εκτέλεση φάουλ έφερε στα ίσα το ματς και στο 31' ο αρχηγός της Ουντινέζε από κοντά έφερε τούμπα το ματς. Στο 36' και στο 37' οι Περέιρα και Ντι Νατάλε αστόχησαν από καλές θέσεις ενώ ο Ντι Νατάλε είχε και δοκάρι στο 39'. Στο 43ο λεπτό το σουτ του Ντι Νατάλε από το ύψος του πέναλτι, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η Σαμπντόρια μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 52ο λεπτό ο Οκάκα έβγαλε όμορφα στον Έντερ που έκανε από κοντά το 2-2. Και πριν προλάβει να συνέλθει η Ουντινέζε, η Σαμπ έκανε το 3-2 στο 54' με γκολ του Σοριάνο. Ωστόσο σο 88ο λεπτό μετά από λάθος του Βζόλεκ ο Ντι Νατάλε έκανε το 3-3.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρκιτς, Βιντμέρ, Μπούμπνιτς (78' Λόπες), Νοτμίτσι, Σίλβα (17' Νάλδο), Πίντζι, Άλαν (64' Μπαντού), Λατσάρι, Περέιρα, Φερνάντες, Ντι Νατάλε.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Φιορίλο, Ντε Σιλβέστρι, Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Ρεγκίνι, Κρστίσιτς, Παλόμπο (46' Ρενάν), Έντερ (65' Σανσόνε), Σοριάνο, Γκαμπιαντίνι (82' Βζόλεκ), Οκάκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα