Αντιδράσεις για την κόκκινη φανέλα της Ίντερ

23:32 10/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για κάποιους οπαδούς της Ίντερ, η δεύτερη -ολοκόκκινη- εμφάνιση που επιλέχτηκε για τη νέα σεζόν ήταν τόσο ωραία που έσπευσαν να την παραγγείλουν.
Υπάρχουν όμως και άλλοι που δεν θέλουν ούτε να την αντικρύσουν. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι σκληροπυρηνικοί τιφόζι της Ίντερ που ανήκουν στην "Curva Nord", οι οποίοι έστειλαν μάλιστα το πρωί της Τετάρτης ανοιχτή (μακροσκελέστατη) επιστολή στον Μάσιμο Μοράτι, εξηγώντας

τους λόγους για τους οποίους είναι κάθετα αντίθετοι στην κόκκινη φανέλα.

"Αυτή η φανέλα συνιστά προσβολή στην ιστορία και στις παραδόσεις μας στο όνομα του Θεού του χρήματος", αναφέρεται χαρακτηριστικά σε κάποιο σημείο της επιστολής, με τους οπαδούς των "νερατζούρι" να υπενθυμίζουν ότι "το κόκκινο είναι προνόμιο μίας άλλης ομάδας (εννοούν τη Μίλαν)".
Επιπλέον, οι ultras της Ίντερ προσκαλούν "όλους τους ιντερίστι να μην αποκτήσουν αυτή τη φανέλα και να μην παρουσιαστούν στο στάδιο φορώντας την, Ούτε στην εξέδρα των φανατικών, ούτε σε κάποιο άλλο μέρος του γηπέδου".
Υπενθυμίζεται ότι το κόκκινο χρώμα που επιλέχτηκε για την δεύτερη εμφάνιση της Ίντερ τη σεζόν 2012-2013 ήταν προσωπική επιθυμία του Μάσιμο Μοράτι, με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να επιθυμεί να τιμήσει με αυτό τον τρόπο την πόλη του Μιλάνου, που έχει το κόκκινο ως χρώμα-σύμβολο.

Keywords
Τυχαία Θέματα