«Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις»

23:22 15/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ικανοποιημένος ήταν ο προπονητής της Εθνικής ομάδας βόλεϊ των γυναικών, Τάκης Φλώρος, μετά τη νίκη επί του Ισραήλ με 3-0, στον πρώτο αγώνα της Ελλάδας στο 3ο τουρνουά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στην πόλη Ραανανά του Ισραήλ.
«Για μας η σημερινή νίκη ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα, με αντίπαλο μια ομάδα που την αντιμετωπίσαμε στην έδρας της. Το Ισραήλ είναι κοντά στη δυναμική της Ελλάδας. Μπορεί να χάσαμε από το Ισραήλ στο προηγούμενο ματς

στην Ολλανδία, ωστόσο, ο σημερινός αγώνας ήταν διαφορετικός. Ήταν η πρώτη μέρα του τουρνουά, ήμασταν ξεκούραστοι και φτάσαμε στη νίκη.

Ήμασταν καλύτεροι σε όλες τις γραμμές και φτάσαμε δίκαια στη νίκη. Με εξαίρεση το τρίτο σετ, όπου για ένα διάστημα χαλαρώσαμε και βρεθήκαμε να κυνηγάμε το σκορ, ανταποκριθήκαμε σε γενικές γραμμές στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και στο τέλος πήραμε μια άνετη, θα έλεγα, νίκη».

Για το αν αυτή η νεανική Εθνική ομάδα έχει μέλλον, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε: «Η ομάδα απαρτίζεται από πολλές νεαρές παίκτριες, θα προστεθούν και άλλα νέα κορίτσια, καθώς αυτός είναι ο στόχος της δουλειάς που γίνεται στην Εθνική. Πιστεύω, πως μετά από δύο χρόνια θα δημιουργήσουμε μια πολύ καλή ομάδα».

Όσον αφορά τη συνέχεια του τουρνουά ο Τάκης Φλώρος ανέφερε: «Παίζουμε στη συνέχεια με Ολλανδία και Τσεχία, δύο ομάδες καλύτερες από εμάς, όσον αφορά τη δυναμική, ωστόσο, σε κάθε παιχνίδι παρουσιαζόμαστε ολοένα και καλύτεροι μ' αυτές τις ομάδες. Θέλουμε η καλή μας παρουσία να έχει και συνέχεια. Αυτά τα ματς είναι πολύ σημαντικά για μας, για να βλέπουμε τις ομάδες από κοντά, να τις αντιμετωπίζουμε. Μόνο κέρδος θα έχουμε απ' αυτούς τους αγώνες, αποκτώντας σημαντικές εμπειρίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα