Ανώνυμο e-mail για Πανιώνιο-Τσακίρη

20:22 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Το e-mail αυτό που είναι άγνωστης προέλευσης αναφέρει:

«Απορίες ενός 'τρελαμένου' Πανιώνιου:

«Σύμφωνα με όσα ορίζονται στο από 1/2/2009 Ιδιωτικό Συμφωνητικό Παροχής Αθλητικών Υπηρεσιών μεταξύ της «Απήλιον» και της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ , ως αυτό τροποποιήθηκε την 4/1/2011, στον πίνακα ΙΙ παραχωρούνται στην ΠΑΕ τα εξής:

9 Δωμάτια Α' ομάδας και προπονητών

Κυρίως κτίριο, Α όροφος

Η εταιρεία ΑΠΗΛΙΟΝ, με βάση τις προδιαγραφές προηγούμενων τεχνικών επιτελείων, έχει διαμορφώσει τους υπόλοιπους

χώρους του Α' ορόφου σε 9 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια (1 μονόκλινο, 3 τρίκλινα και 5 τετράκλινα), τα οποία φιλοξενούν 30 άτομα συνολικά και είναι στη διάθεση της ΠΑΕ».

Α) Ισχύει το παρόν και αν δεν ισχύει, γιατί δεν ενημέρωσε η «Απήλιον» την ΠΑΕ; Από που προκύπτουν οι αστειότητες περί απαγόρευσης διαμονής το βράδυ ή μόνο το μεσημέρι. Ή υπάρχουν δωμάτια που δίνονται στην ΠΑΕ ή δεν υπάρχουν και άρα κακώς αναφέρονται.

Β) Στο απαντητικό έγγραφο με ημερομηνία 15 Ιουνίου, η πλευρά Τσακίρη αναφέρει: «Θα σκεφτόμουν ίσως να εξυπηρετήσω μία μείωση της τάξης 20%-25%, αλλά με ταυτόχρονη άρση της αποκλειστικότητας χρήσης της ΠΑΕ».

Να εκδιωχθεί δηλαδή η ΠΑΕ από το «Απήλιον». Και συζητάει για μείωση αυτής της τάξης, την στιγμή που η ΠΑΕ λόγω μείωσης των εσόδων της κατά 70% και άρα της οικονομικής στενότητας είναι αναγκασμένη να κάνει μειώσεις ακόμα και στους χαμηλόμισθους υπαλλήλους της, της τάξης των 30%-35%.

Γ) Γενικά πρόκειται για ένα ιδιωτικό συμφωνητικό, που αναγκάζει την ΠΑΕ σε παραίτηση του δικαιώματος καταγγελίας του δήθεν λόγω ακαταλληλότητας του αθλητικού κέντρου ή λόγω δήθεν νέων αναγκών της, ή λόγω υποβιβασμού της σε κατώτερη κατηγορία του Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου ή λόγω απρόοπτης μεταβολής συνθηκών ή επειδή της υπεβλήθη προσφορά για χρήση έτερου προπονητικού κέντρου αντί χαμηλότερου μισθώματος!

Την ώρα δηλαδή που καταρρέει η χώρα, κάποιοι έχουν φροντίσει να κρατούν δέσμια την ΠΑΕ Πανιώνιος με τους παραπάνω όρους. Τα συμπεράσματα δικά σας...».

Keywords
Τυχαία Θέματα