Άνοιξε ο δρόμος για Κατσουράνη

17:32 6/11/2012 - Πηγή: AEK365

Έναν περίπου μήνα μετά την απόφαση του Παναθηναϊκού θα διακόψει τη συνεργασία του με τον Κώστα Κατσουράνη, ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδας είναι και επίσημα ελεύθερος να διαπραγματευτεί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το διαζύγιο: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με

τον Κώστα Κατσουράνη για την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ μας συνεργασίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του «τριφυλλιού», αναφέρει η ανακοίνωση.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί ότι αφορά άμεσα την ΑΕΚ. Η Ένωση έχει δικαίωμα να προχωρήσει στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στην απόκτηση μόνο ενός -Έλληνα- ποδοσφαιριστή άνω των 24 ετών και σίγουρα δεν θα μπορούσε να παραβλέψει το γεγονός ότι ο αρχηγός της εθνικής Ελλάδος κυκλοφορεί και επίσημα πλέον ελεύθερος. Η νυν διοίκηση της ΑΕΚ έχει παραδεχθεί ανοιχτά ότι ο «Κατσούρ» αποτελεί μια ελκυστικότατη περίπτωση, ενώ ο Έβαλντ Λίνεν έχει δηλώσει το περίφημο: «Αν δεν μπορεί ο Κατσουράνης να μας βοηθήσει στο κέντρο, τότε δεν μπορεί κανένας».
Ωστόσο, το σημαντικότερο είναι ότι ο έμπειρος μέσος βρίσκεται και στις σκέψεις της πλευράς του Δημήτρη Βιντιάδη. Και είναι το σημαντικότερο γιατί πολύ δύσκολα ο Κατσουράνης θα σκεφτόταν να επιστρέψει σε μια ΑΕΚ με την υπάρχουσα κατάσταση. Αντίθετα, αν υπάρξει αλλαγή το αμέσως επόμενο διάστημα μια αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΠΑΕ και ο Έλληνας άσος διαπιστώσει ότι στην ΑΕΚ χτίζεται κάτι καλό, είναι πολύ πιθανό -με δεδομένα και τα αισθήματά του για την ομάδα- να παρουσιαστεί θετικός.
Βέβαια, για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο θα πρέπει πρώτα να δρομολογηθούν οι εξελίξεις με τους υποψήφιους επενδυτές. Αν το deal ολοκληρωθεί είναι πολύ πιθανό ο «Κατσούρ» να δεχθεί την κρούση της πλευράς Βιντιάδη, αν αυτή διαπιστώσει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας των δύο πλευρών...

Keywords
Τυχαία Θέματα