Άνοιξε η γη και τον κατάπιε

20:27 1/3/2013 - Πηγή: AEK365

Ένας κάτοικος της Φλόριντα φέρεται να έχασε την ζωή του όταν ξαφνικά άνοιξε μια καταβόθρα κάτω από το υπνοδωμάτιό του και τον παρέσυρε στα έγκατα της γης,.

Η ασυνήθιστη υποχώρηση του εδάφους σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στο Μπράντον, στα προάστια της Τάμπα. Η τεράστια τρύπα περιέργως δεν ήταν ορατή έξω από το σπίτι. Οι αρχές τη βρήκαν όταν μπήκαν στο σπίτι, δεν μπόρεσαν όμως να έρθουν σε επαφή με το θύμα.

Ο άνδρας, ηλικίας 36 ετών, «φέρεται να είναι νεκρός», δήλωσε η Τζέσικα Νταμίκο, εκπρόσωπος των πυροσβεστών της κομητείας του Χίλσμπορο, την οποία επικαλείται

το CNN. «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι επέζησε» είπε.

Ο άνδρας φώναξε ζητώντας βοήθεια από τον αδελφό του την ώρα που άνοιγε η τρύπα κάτω από το κρεβάτι του, αλλά ο δεύτερος δεν κατάφερε να τον βγάλει. Πέντε ενήλικες και ένα παιδί δύο ετών βρισκόντουσαν στο σπίτι όταν σημειώθηκε το περιστατικό, σύμφωνα με την Νταμίκο.

Η τρύπα μπορεί να έχει διάμετρο έως και 30 μέτρα και βάθος 15 μέτρα. Παρόλο που δεν είναι ορατή από το εξωτερικό του σπιτιού, θα μπορούσε να το καταπιεί ολόκληρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα