Ανησυχία για τον χλοοτάπητα

15:34 25/10/2012 - Πηγή: AEK365

Φτάσαμε στα τέλη Οκτώβρη για να δούμε τις πρώτες βροχές στην Αθήνα, αλλά αυτό δεν… βολεύει και πολύ την ΑΕΚ. Και με τους χλοοτάπητες στα Σπάτα να έχουν σημαντικό πρόβλημα, οι πρώτες βροχές το επιδείνωσαν και φτάσαμε στην χθεσινή εικόνα. Μετά από δύο ημέρες βροχών στην περιοχή, χθες μετά το φινάλε της απογευματινής προπόνησης η εικόνα του γηπέδου που χρησιμοποιεί η ομάδα (το άλλο δεν χρησιμοποιείται καν!) ήταν… αποκαρδιωτική. Σε πολλά σημεία (ειδικά εκεί που έπαιζαν οι

παίκτες) είχε γίνει βούρκος, με τους παίκτες να εκφράζουν την ανησυχία τους για το πώς θα εξελιχθεί ο χειμώνας. Ειδικά αν υπάρξουν βροχές μεγαλύτερης χρονικής διάρκειας…

Η ουσία είναι ότι αν δεν γίνουν σύντομα εργασίες και στα δύο γήπεδα, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα σύντομα και κινδυνεύει να μην έχει γήπεδα για προπόνηση μέσα στον χειμώνα. Πριν λίγες ημέρες υπήρξε επαφή μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και του υπεύθυνου της εταιρίας που έχει αναλάβει τα γήπεδα, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάτι. Και αυτό διότι χρειάζονται χρήματα (υπάρχει οφειλή 85.000 ευρώ – από την εποχή που ήταν η ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες - που διακανονίστηκε) για να ξεκινήσουν αυτές.

Οι εκτιμήσεις του υπεύθυνου της εταιρίας που έχει αναλάβει την συντήρηση των γηπέδων (εδώ και περίπου 8 μήνες) αναφέρουν ότι το πρόβλημα έχει ξεκινήσει από την αρχική εγκατάσταση των υποδομών για τα δύο γήπεδα στα Σπάτα και ότι δεν έγινε καλή δουλειά τότε, με αποτέλεσμα να είναι τα γήπεδα σε καλή κατάσταση μόνο για τους πρώτους μήνες χρήσης τους.

Αυτή την στιγμή γίνεται μόνο συντήρηση και στους δύο αγωνιστικού χώρους και όχι ουσιαστική δουλειά για να είναι στην ιδανική κατάσταση ώστε να δουλέψει ο Έβαλντ Λίνεν και οι παίκτες του.

Keywords
Τυχαία Θέματα