Ανιέλι: Η Γιουβέντους έπεσε και άλλοι πήραν ένα πρωτάθλημα δώρο

21:18 21/11/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη παραχώρηση ο πρόεδρος της Γιουβέντους Αντράς Ανιέλι όπου μεταξύ άλλων υπερασπίστηκε τον Λουτσιάνο Μότζι και προανήγγειλε εξελίξεις με το Calciopoli. Επιπλέον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Ντελ Πιέρο να αναλάβει πόστο στην "Κυρία".

«Στη Serie A είναι 20 σύλλογοι και τελικά αποκαλύφθηκε ότι όλοι συμπεριφέρονταν με τον ίδιο τρόπο. Η Γιουβέντους τιμωρήθηκε με την κατηγορία ότι οι διευθυντές της μιλούσαν με τους αρχιδιαιτητές. Τελικά αποκαλύφθηκε ότι αυτό το έκαναν

όλοι. Ο Γιουβεντίνος σκέφτεται ότι "αν είμαι ο μόνος που το έκανε αυτό, πρέπει να πληρώσω". Το θέμα είναι, όμως, ότι κάποιος άλλος που έκανε το ίδιο πράγμα, όχι μόνο δεν πλήρωσε αλλά πήρε και ένα πρωτάθλημα δώρο... Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε αυτό. Στη Νάπολη γίνονται δύο δίκες, στην ποινική δικαιοσύνη, για αυτό το θέμα και φτάνουν στο τέλος τους. Από την στιγμή που θα έχουμε τις αποφάσεις, θα δούμε πώς θα κινηθούμε. Δεν έχει καμία λογική να μιλάμε για παραγραφή από την στιγμή που βγαίνουν συνεχώς νέες αποδείξεις. Μιλάμε για 20 συλλόγους, όχι για 7 δισεκατομμύρια. Οσο για τον Λουτσιάνο Μότζι, αντιπροσωπεύει ένα όμορφο και σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας μας. Είμαστε η χώρα του Καθολικισμού και μπορούμε να συγχωρούμε» τόνισε ο Ανιέλι.

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους αναφερόμενος στον Ντελ Πιέρο δήλωσε: «Ο Ντελ Πιέρο; Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον. Μπορεί να είναι, πάντως, μια σημαντική προσωπικότητα για το ιταλικό ποδόσφαιρο συνολικά (σ.σ. παλαιότερα είχε παίξει το σενάριο για πρόεδρος της Ομοσπονδίας), όχι μόνο για την Γιουβέντους. Μιλάω μαζί του και όταν επιστρέψει στην Ιταλία θα συζητήσουμε για τον ρόλο που θα αναλάβει. Είναι ξεχωριστό κεφάλαιο».

Τέλος για τις μεταγραφές δήλωσε: «Πέρσι έλεγαν όλοι ότι οι Βιδάλ και Πογκμπά θα φύγουν αλλά είναι και οι δύο εδώ. Η δική μας επιθυμία είναι να φτιάξουμε μια ομάδα στην οποία ο Πολ και ο Αρτούρο θα είναι σημαντικοί. Πριν δύο χρόνια κανείς δεν ήξερε τον Πογκμπά και τώρα πήραμε τον Κομάν που έχει ξεκινήσει καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα