Ανεβαίνει η Βόλφσμπουργκ

18:33 5/10/2014 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 7η Αγωνιστική

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-0
Γήπεδο: Volkswagen Arena

Τρεις νίκες τις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχει η Βόλφσμπουργκ μετά και την επικράτηση της επί της Άουγκσμπουργκ με 1-0. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Χέκινγκ, εντός έδρας, μετά το 2-1 επί της Βέρντερ τη περασμένη εβδομάδα και η πρώτη μέσα στη Volkswagen

Arena επί της Άουγκσμπουργκ.
Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τον Λουίζ Γκουστάβο και τον Γκουϊλαβογκούι να απειλούν την εστία της Άουγκσμπουργκ η οποία ανέβασε την απόδοση της από το 25' και μετά όταν έχασε ευκαιρίες με Μπομπαντίγια, Κορ και Άλτιντοπ.
Στην επανάληψη όμως ήταν ακίνδυνη και ο Νάλντο έχασε δυο ευκαιρίες στο 53' και στο 55' αλλά η 3η ήταν και η φαρμακερή για την Άουγκσμπουργκ. Στο 58ο λεπτό, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός προωθήθηκε, συνεργάστηκε με τον Γιουνγκ ο οποίος έδωσε ξανά στον Νάλντο που με διαγώνιο σουτ από δεξιά έκανε το 1-0.
Από εκεί και πέρα, η Άουγκσμπουργκ δεν έδειξε καμία αντίδραση παρά τις αλλαγές, μόλις ένα σουτ προς την εστία, και έτσι η Βόλφσμπουργκ πήρε άλλους τρεις βαθμούς.

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπενάλιο, Γιούνγκ, Ναλντο, Κλόσε, Ρικάρντο Ροντρίγκεζ, Γκουϊλαβογκούι, Λουίζ Γκουστάβο, Πέρισιτς (59' Βιεϊρίνια), Ντε Μπρούιν, Άρνολντ (86' Χαντ), Μπέντνερ (76'Όλιτς)
ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχά, Κάλσεν Μπράκερ, Κλαβάν, Ραμάν Μπάμπα, Κορ (80' Τζούρτζιτς), Μπάιερ, Βέρνερ, Καϊούμπι (67' Εσβάιν), Άλτιντοπ, Μπομπαντίγια (67' Μάταβζ)

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΜΑΪΝΤΣ 1-1
Γήπεδο: Μπορούσια Παρκ

Μετά και την 7η αγωνιστική, Γκλάντμπαχ και Μάιντς παρέμειναν αήττητες καθώς έμειναν στο 1-1 στο "Μπορούσια Παρκ". Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο με 18 τελικές προσπάθειες, οι 10 προς την εστία, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι με τον βαθμό έχοντας 8 τελικές, οι 2 προς την εστία.
Στο 15ο λεπτό, από το ύψος της μεγάλης περιοχής ο Φαμπιάν Τζόνσον έδωσε στον Μαξ Κρούσε που από το σημείο του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στην πάνω δεξιά γωνία του Κάριους για το 1-0.
Η Μάιντς προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ευκαιρίες με Μπελ (18'), Μπροσίνσκι (23') και Ντζούρισιτς (28') αλλά η άμυνα της Γκλάντμπαχ δεν ανησύχησε. Ώσπου, στο 31ο λεπτό ο Κορμπ κάνει χέρι στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι υπέρ της Μάιντς και ο Γιόνας Χόφμαν με εύστοχη εκτέλεση έφερε το ματς στα ίσια.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γκλάντμπαχ πίεσε, αλλά τις μεγάλες ευκαιρίες τις έχασε στα τελευταία λεπτά. Στο 85' ο Αζάρ δεν κατάφερε να νικήσει τον Κάριους και στο 88' ο Μπελ έσωσε πάνω στη γραμμή το σουτ του Ράφαελ ο οποίος ενώ είχε όλη την εστία μπροστά του, έστειλε τη μπάλα πάνω στον αντίπαλο. Έτσι η Γκλάντμπαχ με τον βαθμό που πήρε είναι ισόβαθμη της Χόφενχαϊμ στη δεύτερη θέση. Όσο για τη Μάιντς, μετά την 3η σερί ισοπαλία, 5η συνολικά, είναι στην 6η θέση και ισοβαθμεί με την Βόλφσμπουργκ.

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Σόμερ, Κορμπ, Στρανζλ, Γιάντσκε, Βεντ, Κράμερ, Χάκα, Χέρμαν (70' Χαν), Τζόνσον (70' Αζάρ), Ράφαελ, Κρούσε
ΜΑΪΝΤΣ: Κάριους, Μπροσίνσκι, Μπελ, Μπούνγκερτ, Γιάρα, Ντίαζ, Μόριτζ (63' Γκέις), Μπαουμγκάρτλινγκερ, Χόφμαν (78' Μάλι), Ντζούρισιτς (60' Γιάιρο), Οκαζάκι

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα