Με το στανιό η Ατλέτικο

22:56 21/12/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΑΛΕΝΘΙΑ- ΧΕΤΑΦΕ: 4-2
Γήπεδο: Μεστάγια

Στις νίκες επέστρεψε η Βελένθια που επικράτησε με 4-2 της Χετάφε.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Βαλένθια που άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. ο Φεγκουλί έκανε τη σέντρα και ο Σολδάδο από κοντά νίκησε τον Μογιά. και πριν προλάβει να συνέλθει η Χετάφε, η Βαλένθια πέτυχε και δεύτερο γκολ

στο 7'. Ο Σολδάδο συνδυάστηκε ιδανικά με τν Ζόνας και ο δεύτερος έκανε με σουτ το 2-0. η Χετάφε μείωσε στο 12' με πλασέ του Άλβαρο μετά από ασίστ του Τόρες, αλλά στο 30' ο Ρικάρντο Κόστα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Τίνο Κόστα έκανε το 3-1.

Η Χετάφε μπήκε δυνατά στην επανάληψη και μείωσε στο 61' με τον Αλέξις μετά από σέντρα του Μπαράδα, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα άλλο και η Βαλένθια έκανε το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις με τον Βαλντές.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Άλβες, Ραμί, Γουαρδάδο, Περέιρα,, Ρ.Κόστα, Τ.Κόστα, Αλμπέλδα, Φεγκουλί (64' Μπανέγκα), Ζόνας (76' Βιέρα), Πιάτι (90+11' Βαλντές), Σολδάδο

ΧΕΤΑΦΕ: Μογιά, Τόρες, Αλέξις, Λόπο, Μανέ (2' Ράφα), Τ. Τόρες, Μίτσελ (72' Γκαβιλάν), Κάστρο, Μπαράδα (76' Σαράμπια), Λαφίτα, Άλβαρο.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.- ΘΕΛΤΑ: 1-0
Γήπεδο: Βιθέντε Καλντερόν

Στις νίκες επέστρεψε η Ατλέτικο Μαδρίτης που νίκησε με 1-0 την Θέλτα και πλησίασε στους 6 βαθμούς την Μπαρτσελόνα.

Στο 11ο λεπτό το σουτ του Κόκε σταμάτησε στο δοκάρι της Θέλτα, αλλά από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο πρώτο μέρος δεν υπήρξε άλλη καλή φάση.

Στην επανάληψη η Ατλέτικο πίεσε από την αρχή και στο 77' ο Αντριάν που μόλις είχε μπει στο ματς άνοιξε το σκορ με τρομερό σουτ. Στο 85ο λεπτό ο Μιράνδα έκοψε με το χέρι στα όρια της περιοχής και είδε την κόκκινη κάρτα αλλά η Θέλτα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Μιράνδα, Σίσμα (76' Γκαρσία), Γκοντίν, Χουανφράν, Γκάμπι (59' Σεμπογια),Τιάγκο, Τουράν, Κόκε, Κόστα (71' Αντριάν), Φαλκάο

ΘΕΛΤΑ: Βάρας, Καμπράλ, Μάγιο, Τούνιεθ, Μπελβίς, Λόπεθ (64' Μπερμέχο), Ουμπίνια, Ίνσα (76' Βίλα), Κρον Ντέλι, Φερνάντες (85' Ντε Λούκας), Άσπας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα