Άνετα ο Ατρόμητος (VIDEO)

19:13 8/12/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 14η αγωνιστική

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ: 3-0

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικού Περιστερίου

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ι. Τοπούζης

Ο Ατρόμητος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον ΟΦΗ, επικράτησε με 3-0 και πλησίασε τον ΠΑΟΚ στους επτά βαθμούς.

Κυρίαρχος ο Ατρόμητος στο πρώτο μέρος με μοναδική παραφωνία τον Ταυλαρίδη του οποίου τα λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους κρητικούς να απειλήσουν. Η ομάδα του Περιστερίου είχε ένα καλό σουτ με τον Ούμπιντες στο 3' με τον ΟΦΗ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τον τραγικό λάθος του Ταυλαρίδη στο 13'. Ο έμπειρος αμυντικός έπεσε στο έδαφος αλλά ο Παπάζογλου δεν κινήθηκε έγκαιρα ώστε να προλάβει την μπάλα. Τελικά στο 17' ήρθε το 1-0 για τον Ατρόμητο με σουτ στην κίνηση του Μπρίτο. Ο Ούμπιντες στο 20' δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Φερνάντες. Επόμενη αξιόλογη φάση αυτή του 40' όταν από νέο λάθος του Ταυλαρίδη ο Κουτσοιανικούλης βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά έκανε κακό κοντρόλ. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μια εντυπωσιακή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Νάστου έκανε το 2-0 για τον Ατρόμητο.

Κακό το δεύτερο μέρος με τον Ατρόμητο να έχει μια φάση στο 51' με κεφαλιά του Ταυλαρίδη που μπλόκαρε ο Φερνάντες. Στο 66' ο Μπρίτο είχε ένα καλό σουτ και τελικά στο 86ο λεπτό ήρθε το τρίτο γκολ για την ομάδα του Περιστερίου όταν σε αντεπίθεση ο Ούμπιντες έκοψε για τον Παπαδόπουλο και αυτός από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Νάστος, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος (89'Γεωργίου), Ουμπίντες, Μπρίτο (83'Μπάλλας), Καραμάνος (75'Φάμπιο), Παπαδόπουλος.

ΟΦΗ (Ρικάρντο Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Τριποτσέρης, Ζόρο, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Μιλιάζες, Μακρής, Όγιος, Ζε Εντουάρντο (73'Μακουκούλα), Κουτσιανικούλης (82'Μονιάκης), Παπάζογλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα