Αναβολή στην έφεση του Κατίδη

20:26 31/7/2012 - Πηγή: AEK365

Για τις 28 Αυγούστου πήρε αναβολή η έφεση που είχε ασκήσει η πλευρά του Γιώργου Κατίδη, όσον αφορά τη δικαστική διαμάχη με τον Άρη για τα οφειλόμενα προς τον παίκτη.

Οι σχέσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον νεαρό ποδσφαιριστή φέρεται να έχουν αποκατασταθεί ως κάποιο σημείο και μάλιστα τις ερχόμενες ημέρες αναμένεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο μεταγραφής του 19χρονου .

Ήδη ο Άρης έχει

αποπληρώσει μέρος των οφειλών, καθώς τη Δευτέρα κατέθεσε στο λογαριασμό του Κατίδη το ποσό των 10.000 ευρώ, ενώ εντός και των προσεχών ημερών θα του κατατεθεί τόσο ο μισθός του Ιουλίου, όσο και το επίδομα αδείας.

Έτσι, απο την στιγμή που ένα μεγάλο μέρος του ποσού που ζητούσε ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει τακτοποιηθεί, οι πιθανότητες να κερδίσει την έφεση περιορίζονταν σημαντικά.

Απο εκεί και πέρα και όσον αφορά το θέμα μεταγραφής στην Έβερτον, Άρης και Κατίδης αναμένεται να συζητήσουν στο εγγύς μέλλον τις προοπτικές. Οι Άγγλοι είναι διατεθειμένοι να καταβάλουν το ποσό που αναλογεί στα τροφεία για να τον πάρουν στην Πρέμιερ Λιγκ.

Επιθυμία του Κατίδη είναι να συνεχίσει σε ομάδα του εξωτερικού, ωστόσο αν τυχόν δεν... ευδοκιμήσει η μετακόμισή του εκτός Ελλάδος, τότε είναι πολύ πιθανό ο Άρης να του προτείνει ανανέωση συμβολαίου, καθώς το νυν εκπνέει το καλοκαίρι του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα