Αναβλήθηκε η Γ.Σ. ξεκινάει το Δ.Σ.

11:17 28/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ολοκληρώθηκε, χωρίς καν να πραγματοποιηθεί, η προγραμματισμένη για σήμερα γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως ήταν αναμενόμενο -αφού ο νόμος δεν επέτρεπε να διεξαχθεί Γ.Σ. σε λιγότερο από 20 ημέρες από την προηγούμενη- όσοι βρέθηκαν στα Σπάτα ήταν για τυπικούς λόγους, με σκοπό να δώσουν την αναβολή. Πλέον απομένει να οριστεί νέα ημερομηνία όπου θα ληφθούν αποφάσεις για τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, παρουσία των μετόχων και

τον μικρομετόχων. Ωστόσο, αρκετά από αυτά θα συζητηθούν στο κρίσιμο Δ.Σ. που ξεκινάει σε λίγη ώρα στα γραφεία της ομάδας.

Το «παρών» αναμένεται να δώσουν όλα τα μέλη, παρότι μέχρι αυτή την ώρα δεν ήταν στα Σπάτα ούτε ο Ανδρέας Δημητρέλος (τρέχει από το πρωί για την εφορία), ούτε ο Χάρης Οικονομόπουλος. Σε αυτό το διοικητικό συμβούλιο θα συζητηθεί τόσο το θέμα του δανείου του Αλ Σουνταϊρί, όσο και όλα όσα εκκρεμούν για το θέμα της αδειοδότησης. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αναφορές και στα όσα έχουν γίνει γνωστά από την κίνηση του Ντέμη Νικολαΐδη με την ομάδα επιχειρηματιών που έχει συγκεντρώσει. Πολλά ανοιχτά μέτωπα σε ένα αρκετά κρίσιμο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα