Ανατροπή και πρόκριση για Αϊντχόφεν

22:15 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 3ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΧΑΠΟΕΛ ΤΕΛ ΑΒΙΒ: 3-3
ΓΗΠΕΔΟ: «Φίλιπς Στάντιον»
Την πρόκριση της στους «32» του Europa League πανηγύρισε η Αιντχόφεν, αφού αναδείχτηκε ισόπαλη 3-3 με την Χάποελ Τελ Αβιβ στο «Φίλιπς Στάντιον» για την 4η Αγωνιστική, φθάνοντας τους δέκα βαθμούς. Αντιθέτως οι Ισραηλινοί έμειναν στον ένα βαθμό,

αν και κέρδιζαν με 3-1. Η Χάποελ αιφνιδίασε στο 10' όταν Πεσάλκα και Ταμούζ συνδυάστηκαν και ο δεύτερος τροφοδότησε τον Ντάμαρι, ο οποίος με αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Ίσακσον. Η Αϊντχόφεν απάντησε στο 12' όταν ο Λαμπιάντ έκανε την κούρσα από τα δεξιά και πάσαρε στον Βινταλούμ, ο οποίος με δεξί πλασέ πάνω στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1. Η Χάποελ πήρε νέο προβάδισμα στο 33' όταν ο Ντάμαρι απέφυγε τους Μανόλιεφ και Ντερίκς και τροφοδότησε τον Ταμούζ, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Ίσακσον. Οι Ισραηλινοί έκαναν το 1-3 στο 47' όταν ο Κοεν εκτέλεσε φάουλ για τον Μπαντίρ που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, όμως στην επαναφορά ο Ταμούζ με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το δεύτερο του γκολ στον αγώνα. Οι Ολλανδοί μείωσαν στο 59' όταν ο Μέρτενς τροφοδότησε τον Τοϊβόνεν, ο οποίος με αριστερό πλασέ έκανε το 2-3. Η Χάποελ έμεινε με δέκα παίκτες στο 73' λόγω αποβολής του Γκορντράντα, για φάουλ στον Λαμπιάντ. Η Αϊντχόφεν πραγματοποίησε την ολική ανατροπή στο 87' όταν ο Μπούμα πάσαρε στον Στρότμαν, ο οποίος με αριστερό σουτ από την μικρή περιοχή νίκησε τον Εντέλ διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ίσακσον, Μανόλιεφ, Μαρσέλο, Ντερίκς (73' Λενς), Βίλεμς (66' Μπουμά), Βινταλούμ, Στρόοτμαν, Τοϊβόνεν, Λαμπιάντ, Μέρτενς, Μάταβς.
ΧΑΠΟΕΛ T.A.: Εντέλ, Χουτάμπα, Μπαντίρ, Σνις, Πεσάλκα, Αμπουτμπούλ, Ιγκιεμπόρ (90' Κεντέ), Κοεν (63' Αλ Λάλα), Γκορντράντα, Ταμούζ, Ντάμαρι (74' Φράντσμαν).
ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΡΑΠΙΝΤ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: 3-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Πέπσι Στάντιουμ»
Την Αϊντχόφεν στους «32» ακολούθησε η Λέγκια Βαρσοβίας, καθώς νίκησε με 3-1 την Ραπίντ Βουκουρεστίου στο «Πέπσι Στάντιουμ» φθάνοντας τους εννέα βαθμούς και κλειδώνοντας την 2η θέση, αφήνοντας τους Ρουμάνους στους τρείς βαθμούς. Η Ραπίντ Βουκουρεστίου απείλησε στο 13' με τον Τεξέϊρα να σουτάρει άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 26' οι Ρουμάνοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αλέξα με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Βρντόβιακ. Η Λέγκια πήρε προβάδισμα στο 54' όταν ο Ρούμπους τροφοδότησε τον Ζέρο, ο οποίος με δεξί σουτ από την μικρή περιοχή σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ντράγκια όμως στην επαναφορά ο Ράντοβιτς με πλασέ έκανε το 1-1. Η Ραπίντ ισοφάρισε στο 65' με αριστερό σουτ του Τεξέϊρα από το ύψος του πέναλτι, όμως οι Πολωνοί πήραν νέο προβάδισμα στο 69' όταν ο Λουμπόγια σούταρε από την μεγάλη περιοχή με τον Ντράγκια να αποκρούει ασταθώς και στην επαναφορά ο Ράντοβιτς με δεξί πλασέ έκανε το 2-1 με το δεύτερο του γκολ στην αναμέτρηση. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κούχαρτσουκ στο 90+4' με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βρντόβιακ από τα αριστερά, «σφρ
Keywords
Τυχαία Θέματα