Ανασύνταξη στην ΑΕΚ

00:34 3/12/2014 - Πηγή: AEK365

Ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε η νίκη στον αγώνα του Σαββάτου με τον Άλιμο στα Σπάτα έχει προβληματίσει τον Στέλιο Μανωλά. Ο έμπειρος τεχνικός είδε την Κ20 της ΑΕΚ να ισοφαρίζεται από τον ΑΟΤ, αν και προηγούνταν εύκολα με 2-0 και να χάνει την ευκαιρία να μείνει μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Δύο πράγματα είναι αυτά που... κρατάει ο έμπειρος τεχνικός από το παιχνίδι του Σαββάτου. Ένα, η ηρεμία που χάθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν μπόρεσε η Ένωση να

κρατήσει τη νίκη και δύο, ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η ισοφάριση, δηλαδή τα στημένα, δείγμα της συγκέντρωσης που δεν είχαν οι κιτρινόμαυροι.

Σε αυτά λοιπόν, ο κ. Μανωλάς θα δουλέψει μέσα στις επόμενες ημέρες, εκμεταλλευόμενος και το ρεπό που έχει η Κ20 για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων.
Ο Στέλιος Μανωλάς, όπως είπε και στους παίκτες του στην πρώτη προπόνηση της εβδομάδας, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί οι παίκτες του έχασαν τον έλεγχο και επέτρεψαν στον Άλιμο να ισοφαρίσει.

Και γι αυτό την εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται οι προπονήσεις να γίνουν πιο... δυνατές, κίνηση που μεταφράζεται σε ένα είδος τιμωρίας για τους κιτρινόμαυρους.

Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα γίνει κάποιο φιλικό παιχνίδι το Σάββατο.

Keywords
Τυχαία Θέματα