Αναστασίου: Μέχρι σήμερα να παίζαμε δεν θα τρώγαμε γκολ

09:08 31/10/2014 - Πηγή: AEK365

Μετά το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης", ο Γιάννης Αναστασίου δεν είπε πολλά στη συνέντευξη Τύπου και λίγες μέρες μετά υποστήριξε πως τακτικά η ομάδα του είχε εξουδετερώσει τον Ολυμπιακό.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το 3-1 επί του Παναιτωλικού για το Κύπελλο Ελλάδας, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε: "Μετά το περυσινό 3-0 στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός θα παρουσιαζόταν τελείως διαφορετικός. Ήταν ένα ματς που μέχρι σήμερα να παίζαμε δεν θα τρώγαμε γκολ. Τακτικά τους είχαμε εξουδετερώσει. Σε τρία ματς που έχουμε κάνει με τον Ολυμπιακό δεν θυμάμαι να έχει κάνει πάνω από τρεις κλασικές ευκαιρίες. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για τον τρόπο που θα παρατάξω την ομάδα. Μια λάθος διαιτητική απόφαση μας στέρησε ένα θετικό αποτέλεσμα".
Για τη τιμωρία των δέκα ημερών που του επιβλήθηκε, ο Αναστασίου δήλωσε: "Δεν θα ήθελα να πω κάτι, γιατί από μικρό παιδί έχω μάθει να σέβομαι και να ακολουθώ τους νόμους. Τόσα χρόνια στο εξωτερικό για ένα πράγμα που μιλάγανε για μένα ήταν το ήθος μου και προφανώς στην Ελλάδα δεν μετράει. Δεν ξέρω πώς μεταφερθήκανε κάποια πράγματα. Είναι λυπηρό, έτσι είμαστε οι Έλληνες και πρέπει να συνεχίσουμε".
Ο Αναστασίου μίλησε και για τους στόχους του Παναθηναϊκού από εδώ και πέρα λέγοντας το εξής: "Ο στόχος μας παραμένει να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Τα παιδιά έχουν βιώσει την αδικία από πέρυσι και θα συνεχίσουμε να το βιώνουμε".
Για την επιστροφή στη δράση του Μάρκους Μπεργκ είπε: "Ο Μάρκους είναι ένας παίκτης σημαντικός για την ομάδα και δίνει άλλη ώθηση. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι σημαντικός αλλά παραμένει ταπεινός και είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα, μαζί με τον Μέντες".

Keywords
Τυχαία Θέματα