Αναστασιάδης: Τα περσινά ανήκουν στο παρελθόν

20:41 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Τόνισε πως τα... περσινά ανήκουν στο παρελθόν (σ.σ τα όσα συνέβησαν στο Αγρίνιο στο ματς του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά το γκολ της ισοφάρισης από τους Γιαννιώτες), αναφέρθηκε στην διαφορετική φιλοσοφία που έφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο πρόεδρος της «κυανοκίτρινης» ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας, ενώ μίλησε και για το μεγάλο... λάθος της ζωής του που δεν ήταν άλλο από την επιστροφή του στην Ελλάδα μετά την παρουσία του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα!

Ο

έμπειρος αμυντικός του Παναιτωλικού, που την περασμένη Κυριακή πέτυχε ένα κανονικό γκολ κόντρα στην Κέρκυρα το οποίο λανθασμένα ακυρώθηκε και στέρησε από την ομάδα του το «τρίποντο», μίλησε στην εκπομπή «Ήχοι της αλάνας» στον Giga fm και τους Έλενα Αντωνίου και Μιχάλη Μερτζιανίδη!

Για την μεγάλη εμπειρία της ζωής του με την παρουσία του στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα: «Σε ένα ταξίδι με την εθνική παίδων στο Ισραήλ όπου είχαμε κερδίσει την Ισπανία. Βγήκαμε 4οι στο τουρνουά. Με κάλεσαν από την Μπαρτσελόνα να πάω να δοκιμαστώ σε ένα τουρνουά στην Ολλανδία. Πήγα καλά και έμεινα εκεί 2.5 χρόνια. Στην συνέχεια όμως γύρισα πίσω. Δυστυχώς οι άνθρωποι κάνουνε λάθη και ένα τέτοιο έκανα και γω. Τι να κάνουμε όμως. Έτσι είναι η ζωή. Ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική αν έμενα. Δεν είναι ότι κέρδισα ως ποδοσφαιριστής, αλλά αισθάνομαι ότι άλλαξα και ως άνθρωπος. Δυστυχώς τα έφερε έτσι η μοίρα να γυρίσω πίσω».

Για το αν υπάρχουν παίκτες που ξεχωρίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν γίνεται στον Ολυμπιακό να μην παίζει το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα ο Φετφατζίδης. Από εκεί πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει η ομάδα και ψάχνουν δικαιολογίες για άλλα πράγματα».

Για το πως αισθάνεται στον Παναιτωλικό: «Υπάρχει ένας άνθρωπος με νοοτροπία εξωτερικού (σ.σ ο πρόεδρος της ΠΑΕ Φώτης Κωστούλας) και προσπαθεί να φέρει κάτι διαφορετικό στην Ελλάδα. Έχει την δική του φιλοσοφία που δεν φέρνει με το παραμικρό την καταστροφή. Θέλει οι παίκτες να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να έχουν ηρεμία. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό γιατί το σύστημα είναι εντελώς διαφορετικό. Ήταν ένας πετυχημένος επιχειρηματίας και στην Σουηδία. Η κατάσταση πλέον είναι ρευστή και δεν ξέρω κατά πόσο ένας άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει μόνος να επενδύει συνέχεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται να κάνουν κάτι καλό για τον τόπο τους».

Για την... κόντρα που προέκυψε μετά το περσινό ματς στο Αγρίνιο: «Νομίζω ότι οι σχέσεις έχουν αποκατασταθεί μετά από ένα φιλικό που κάναμε. Δεν χρειάζεται να συνεχίζεται αυτή η έχθρα, είναι χαζό. Πρέπει για να αλλάξει το ποδόσφαιρο οι επαρχιακές ομάδες να υπάρχουν και να στηρίζουν η μία την άλλη. Είναι ένα ματς ποδοσφαιρικό και πρέπει να τελειώνει εκεί. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι Αγρινιώτες με τους Γιαννιώτες».

Για τις φιλοδοξίες της ομάδας του στο πρωτάθλημα: «Να πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από την παραμονή».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει όσο αφορά τον Κυριακάτικο αντίπαλο: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μια καλή ομάδα από πέρσι κ

Keywords
Τυχαία Θέματα