Ανάσταση στο 88’ για Τσέλσι

17:36 12/4/2015 - Πηγή: AEK365

PREMIΕR LEAGUE-33η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΠΡ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1
Γήπεδο: Λόφτους Ρόουντ

Αγκαλιά με τον τίτλοι η Τσέλσι που κέρδισε και μέσα στην έδρα της ΚΠΡ με 1-0.

Από τα πρώτα λεπτά γινόταν αντιληπτό ότι η ΚΠΡ ήταν πλέον... διαφορετική ομάδα και πως η Τσέλσι δεν θα είχε εύκολο έργο. Στις απόπειρες των «μπλε»

ν' απειλήσουν η άμυνα των Ρέιντζερς ήταν σωστή και πάντα παρούσα για να απομακρύνει, ενώ, οι Όστιν και Ζαμόρα προσπαθούσαν να βάλουν δύσκολα στους Τέρι και Κέιχιλ, κυρίως με την ταχύτητα με την οποία κινούνταν και άλλαζαν τη μπάλα. Ο Γουίλιαν στο 7ο λεπτό άθελά του έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Γκριν, στο 18' μια καλή στιγμή από στημένη φάση είδε το σουτ του Μάτιτς από το ύψος του πέναλτι να κοντράρει και αυτό ήταν όλο για την Τσέλσι που δεν μπορούσε να επιβληθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και στο δεύτερο ημίχρονο, άσχετα αν η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής της μπάλας. Και πάλι δεν κατάφερνε κάτι αξιόλογο, ενώ, όταν έχανε τη μπάλα, τότε η ΚΠΡ έβγαινε πιο ορθολογικά στην επίθεση. Στο 64ο λεπτό, ο Τιμπό Κουρτουά κράτησε όρθια την ομάδα του όταν ο Ζαμόρα κατάφερε να γυρίσει το κορμί του και τη μπάλα μέσα στην περιοχή και να σουτάρει, με τον Βέλγο πορτιέρο να λέει «όχι». Ο Μουρίνιο έβαλε στο ματς τους Κουαδράδο και Όσκαρ για να βοηθήσουν δημιουργικά, αλλά ο Όστιν ήταν εκείνος που είχε ευκαιρία για γκολ στο 82' με το αριστερό σουτ που μπλόκαρε ο Κουρτουά. Η Τσέλσι, στην πρώτη της ευκαιρία στην επανάληψη, πήρε και τη νίκη, αφού από προσπάθεια του Αζάρ και ασίστ στον Φάμπρεγας, ο Ισπανός με δυνατό πλασέ έγραψε το 1-0 στο 88ο λεπτό!

ΚΠΡ: Γκριν, Ίσλα (90' + 2' Νταν), Ονουόχα, Κόκερ, Χιλ, Φίλιπς, Μπάρτον, Σάντρο (81' Κράνιτσαρ), Χένρι, Όστιν, Ζαμόρα (83' Χόιλετ)

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Ραμίρες (56' Όσκαρ), Μάτιτς, Γουίλιαν (80' Κουαδράδο), Φάμπρεγας (90' + 2' Ζούμα), Αζάρ, Ντρογκμπά

Keywords
Τυχαία Θέματα