Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν…

15:29 3/11/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΡΙΝΟ- ΡΟΜΑ: 1-1
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο Τορίνο

Στοπ στο Τορίνο για το σερί των 10 νικών της Ρόμα, καθώς η ομάδα του Γκαρσία έμεινε στο 1-1 με την «γκρανάτα». Οι «τζιαλορόσι» προηγήθηκαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά στο πρώτο 20λεπτο του δευτέρου μέρους έκαναν κοιλιά και ο Τσέρτσι τους πλήγωσε.

Το ματς ήταν πολύ μέτριο στο πρώτο

20λεπτο με την Τορίνο να έχει μόνο ένα καλό σουτ στο 20' με τον Ελ Καντουρί, το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Στο 25ο λεπτό το σουτ του Φλορέντζι πέρασε λίγο άουτ και στο 28' η Ρόμα πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Πιάνιτς έκανε το γύρισμα και ο Στρούτμαν με κοντινό πλασέ νίκησε τον Παντέλι. Στο 35ο λεπτό το φάουλ του Τσέρτσι, πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 41' το σουτ του Τσέρτσι σταμάτησε στον Ντε Σάνκτις.

Στο 56ο λεπτό ο Ντε Σάνκτις απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μετζιορίνι, αλλά στο 63' ο Μετζιορίνι κέρδισε στη δύναμη τον Μπενάτια, έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Τσέρτσι με πλασέ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-1. Στο επόμενο λεπτό ο Γκλικ πρόλαβε τον Μποριέλο, ενώ στο 66' η κεφαλιά του Μπουρδίσο πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 77' η Ρόμα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στον Μαϊκόν που πρέπει να ήταν. Στο 87ο λεπτό ο Παντέλι έδιωξε το φάουλ του Λιάγιτς, ενώ στο 90+1' το σουτ του Μαρκίνιο πέρασε μόλις άουτ.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Νταρμιαν, Γκλικ, Μορέτι, Μπάσα, Γκάτσι, Τσέρτσι (90' Μαξίμοβιτς), Μετζιορίνι, Ελ Καντουρί (75' Μπελόμο), Μπαρέτο (59' Ιμόμπιλε) Ντ'Αμπρόζιο.

ΡΟΜΑ: Ντες Σάνκτις, Μαϊκόν, Μπενάτια (72' Μαρκίνιο), Μπουρδίσο, Μπαλτζαρέτι, Στρούτμαν, Ντε Ρόσι, Μπράντλεϊ, Πιάνιτς, Μποριέλο (67' Λιάγιτς), Φλορέντζι (88' Ντοντό)

ΒΕΡΟΝΑ- ΚΑΛΙΑΡΙ: 2-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Την απίστευτη φετινή πορεία της συνέχισε η Βερόνα, που επικράτησε με 2-1 της Κάλιαρι κι έπιασε τετράδα.

Μόλις στο 9ο λεπτό ο Τόνι με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 1-0 για τη Βερόνα, ενώ στο 16' ο Αγκάτσι είπε όχι σε σουτ του Γιάνκοβιτς. Στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Αβελάρ πέρασε μόλις άουτ, όπως και το σουτ του Σάου στο 24'. Στο 37' ο Ναϊνγκολάν έκανε όμορφη ενέργεια αλλά αστόχησε για λίγο, όπως έκανε και στο 43'.

Στο 52ο λεπτό το σουτ του Αβελάρ έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 57' η Βερόνα έκανε το 2-0 με τον Γιάνκοβιτς και ουσιαστικά καθάρισε το ματς. Στο 68ο λεπτό ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Ναϊνγκολάν, ενώ στο 77' ακυρώθηκε σωστά γκολ του Τόνι. Η Κάλιαρι μείωσε στο 90+2' με τον Κόντι.

ΒΕΡΟΝΑ: Ράφαελ, Κατσιατόρε, Μαϊέτα, Γκονζάλες, Αγκοστίνι, Ρόμουλο, Ζορζίνιο, Χάλφρεντσον (72' Σάλα), Ιτούρμπε (88' Λονγκό), Τόνι, Γιάνκοβιτς (60' Ντονάτι).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Αβελάρ, Ροσετίνι (82' Πιζάνο), Αστόρι, Αριάουντο, Ντεσένα, Κόντι, Ναϊνγκόλαν, Καμπρέρα (57' Ιμπραΐμι), Σάου (45+1' Ιμπαρμπό), Νενέ.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ- ΣΑΣΟΥΟΛΟ: 3-4
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Τεράστιο διπλό σε ένα απίστευτο ματς πέτυχε η Σασουόλο που επικράτησε με 4-3 της Σαμπντόρια.

Στο 7ο λεπτό το σουτ του Έντερ έφυε λίγο άουτ ενώ στο 12' ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Φλόρες. Η Σαμπντόρια άνοιξε τελικά το σκορ στο 19ο λεπτό με κοντινή κεφαλιά του Πόστι. Στο 23' ο Ντα Κόστα είπε όχι σε σουτ του Μαγκνανέλι, ενώ στο 31' ο Φλόρες αστόχησε από καλή θέση. Στο 35' ο Γκασταλντέλο έσωσε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Κατσόλα.

Η Σασουόλο μπήκε δυνατά στην επανάληψη και στ 48' ο Μπεράρντι κέρδισε την μπάλα από τον αντίπαλό του και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Σαμπντόρια, στο 51ο λεπτό ο Κόστα έκανε πέναλτι, αποβλήθηκε και ο Μπεράρντι από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-1 για τη Σασουόλο. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και 3ο γκολ με τον Φλόρες στο 63' μετά από λάθος του Μουστάφι, ενώ η Σαμπντόρια μείωσε με κοντινό πλασέ του Έντερ στο 65'. Στο 68' ο Πέγκολο είπε όχι σε σουτ του Έντερ, αλλά στο 80ο λεπτό ο Ντε Σιλβέστρι με όμορφη γυριστή κεφαλιά, έκανε το 3-3. Τη νίκη στη Σασουόλο έδωσε ο Μπεράρντι με ακόμη ένα πέναλτι στο 89ο λεπτό του αγώνα.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Μουστάφι, Γκασταλντέλο, Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Γκέντσογλου, Ομπιάνγκ, Γκαβάτσι (78' Βζόλεκ), Κρστίσιτς, Έντερ, Πότσι (74' Πετάνια) .

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Αντέι, Μπιάνκο, Ακέρμπι, Κατσόλα (86' Φαρίας), Μαγκνανέλι, Μαρόνε, Λόνγκι, Μασούτσι (64' Μισιρόλι), Φλόρο Φλόρες (74' Αλέξε), Μπεράρντι.

ΛΑΤΣΙΟ- ΤΖΕΝΟΑ: 0-2
Γήπεδο: Ολίμπικο

Βόμβα στο «Ολίμπικο» με την Τζένοα να νικά με 2-0 τη Λάτσιο και να παίρνει βαθμολογική ανάσα.

Στο 20ο λεπτό ο Πέριν είπε όχι σε κεφαλιά του Κλόζε, ο οποίος στο 22' ο Γερμανός άσος της Λάτσιο αστόχησε από καλή θέση. Στο 34' ο Πέριν είπε όχι σε σουτ του Καντρέβα, ενώ στο 43' η κεφαλιά του Τζιλαρντίνο έφυγε λίγο άουτ.

Στο 48ο λεπτό η Λάτσιο ζήτησε δικαιολογημένα πέναλτι και στο 60' ο Φετφατζίδης έβγαλε όμορφα για τον Κούτσκα που έκανε το 1-0 για την Τζένοα. Η Λάτσιο βγήκε μπροστά για να ισοφαρίσει και στο 69ο λεπτό το πλήρωσε καθώς ο Σιανί έκανε πέναλτι και ο Τζιλαρντίνο από τα 11 μέτρα έγραψε το 2-0 για την Τζένοα. Στο 74ο λεπτό ο Μαρκέτι είπε όχι σε πλασέ του Φετφατζίδη.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Σιανί, Ράντου, Καβάντα, Περεϊρίνια, Καντρέβα, Ονάτζι, Γκονζάλες (61' Έντερσον), Λεντέσμα (72' Κεϊτά), Κλόζε, Άντερσον (61' Περέα).

ΤΖΕΝΟΑ: Πέριν,Αντονίνι, Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Μαρκέζε (46' Φετφατζίδης), Μπιοντίνι, Κούτσκα (69' Ντε Μάιο), Κόφι, Ματουζάλεμ, Αντονέλι, Τζιλαρντίνο (77' Κονατέ).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΙΝΤΕΡ: 0-3
Γήπεδο: Φρίουλι

Στις επιτυχίες επέστρεψε η Ίντερ, που επικράτησε με 3-0 της Ουντινέζε και βρέθηκε στην 4η θέση μαζί με τη Βερόνα.

Στο 14ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Μουριέλ, ενώ στο 20' ήταν η σειρά του Μπρκιτς να αποκρούσει εντυπωσιακά το σουτ του Καμπιάσο. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Ναγκατόμο σταμάτησε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μπρκιτς και στο 25' ο Παλάσιος με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ταϊντέρ έκανε το 1-0 για την Ίντερ. Και πριν προλάβει να αντιδράσει η Ουντινέζε, δέχτηκε και δεύτερο τέρμα στο 29'. Μετά από κόρνερ ο Μπρκιτς έκανε λάθος έξοδο και ο Ρανόκια με σουτ στην κίνηση έκανε το 2-0. Στο 35' το πλασέ του Μουριέλ έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 43' το σουτ του Ταϊντέρ κόντραρε αλλά ο Μπρκιτς έδιωξε δύσκολα.

Στο 46ο λεπτό ο Χαντάνοβιτς έδιωξε δύσκολα το σουτ του Ντι Νατάλε ενώ στο 61' η Ίντερ είχε δοκάρι σε όμορφο σουτ του Γκουαρίν, ενώ στο 90+1' ο Άλβαρες έκανετο τελικό 3-0.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μπρίκιτς, Βιντμέρ, Νάλντο, Ντανίλο, Ντομίτσι, Μπαντού, Σίλβα, Περέιρα (57' Φερνάντες), Μουριέλ (70' Λόπεθ), Άλαν, Ντι Νατάλε (57' Ρανέγκιε).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρανόκια (81' ΑΑντρεόλι), Σάμουελ (37' Ρολάντο), Ζουάν, Τζόναθαν (68' Περέιρα), Ταϊντέρ, Καμπιάσο, Γκουαρίν, Ναγκατόμο, Παλάσιο, Άλβαρες

ΛΙΒΟΡΝΟ- ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-0
Γήπεδο: Αρμάντο Πίκι

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Λιβόρνο που επικράτησε με 1-0 της Αταλάντα και πανηγύρισε τρίποντο μετά από 7 αγωνιστικές.

Το ματς είχε μόλις μία καλή φάση στο πρώτο μέρος αλλά σε αυτή η Λιβόρνο κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Γκρέκο βρήκε όμορφα τον Παουλίνιο, που με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Κονσίλι. Τα πράγματα για την Αταλάντα δυσκόλεψαν κι άλλο στο 34ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Καρμόνα.

Στο 48ο λεπτό ο Σκαλόνι έσωσε πάνω στη γραμμή μετά από πλασέ του Παουλίνιο ενώ στη συνέχεια οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ με σημαντικότερη το δοκάρι του Ντάνκαν στο 87ο λεπτό.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Γκεμίτι (61' Πιτσίνι), Έμερσον, Ρινάουντο, Γκρέκο (78' Ντάνκαν), Κόντα, Κετσερίνι, Λούκι, Μπαγιέ, Σιλιγκάρντι (69' Εμεγκαρά), Παουλίνιο.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Σκαλόνι, Μιλιάτσιο, Κανίνι, Καρμόνα, Ντελ Γκρόσο (62' Ντε Λούκα), Ραϊμόντι, Κιγκαρίνι, Μοράλες (87' Μαριλούνγκο), Λιβάγια (39' Μπασέλι), Ντένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα