Απόδραση από το Μιλάνο

15:53 1/3/2015 - Πηγή: AEK365

SERIE A- 25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΟΡΙΝΟ-ΝΑΠΟΛΙ: 1-0
Γήπεδο: Ολυμπιακό στάδιο Τορίνο

Σημαντικό έδαφος έχασε η Νάπολι στην προσπάθεια της για έξοδο στο Champions League μετά την ήττα της με 1-0 από την Τορίνο.

Ζωντανή στη μάχη της Ευρώπης έμεινε η Τορίνο η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στη Νάπολι για να μειώσει στους

έξι βαθμούς από την πρώτη πεντάδα και τη Φιορεντίνα.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα, σημειώθηκε από τον αρχηγό του συλλόγου, Γκλικ στο 68' το οποίο και αποδείχθηκε αρκετό για τους γηπεδούχους.

ΤΟΡΙΝΟ: Παντέλι, Μπόβο, Γκλικ, Μορέτι, Μπρούνο Πέρες, Φάρνερουντ, Ελ Καντούρι (93' Μπασά), Γκάτσι, Νταρμιάν, Μαρτίνεθ (60' Μάξι Λόπεζ), Κουαλιαρέλα (94' Αμάουρι).

ΝΑΠΟΛΙ: Αντούχαρ, Μάτζιο (83' Ζαπάτα), Ραούλ Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Στρίνιτς, Γκαργκάνο (73' Ινλέρ), Νταβίντ Λόπεζ, Χοσέ Καγιεχόν, Χάμσικ (62' Γκαμπιαντίνι), Ντε Γκουζμαν, Ιγκουαΐν.

ΙΝΤΕΡ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 0-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο

Μεγάλη νίκη με 1-0 πήρε η Φιορεντίνα μέσα στην έδρα της Ίντερ και μπήκε σε Ευρωπαϊκή τροχιά.

Η Ίντερ πίεσε στο πρώτο μέρος και στο 35ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Γκουαρίν, αλλά στην επανάληψη οι «βιόλα» μπήκαν καλύτερα και στο 55' ο Σαλάχ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια η Ίντερ προσπάθησε να απαντήσει, αλλά ο Νέτο κατέβασε ρολά.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζουάν, Σαντόν (78' Ντ'Αμπρόζιο), Βίντιτς, Καμπανιάρο, Μπρόζοβιτς, Κόβασιτς (73' Παλάσιο), Μεδέλ, Γκουαρίν, Ικάρντι, Ποντόλσκι (66' Σακιρί)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Τόμοβιτς, Ροντρίγκες, Σάβιτς, Πασκουάλ, Κούρτιτς, Ακουϊλάνι (81' Βάργκας), Μπαντέλι, Μπαμπακάρ (43' Σαλάχ), Ίλισιτς, Ντιαμάντι (72' Χοακίν)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 1-2
Γήπεδο: Ατζούρι Ντ' Ιτάλια

Στην 5η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη ανέβηκε η Σαμπντόρια μετά τη μεγάλη της ανατροπή και νίκη με 2-1 επί της Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Ύστερα από το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι της Γένοβας απέναντι στην Τζένοα, η Σαμπντόρια πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 στην έδρα της Αταλάντα, κάνοντας την ανατροπή στο τελευταίο μισάωρο της αναμέτρησης.

Ο Στεντάρντο στο 16' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να γίνει το 1-1 με τον Μουριέλ στο 68'. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Οκάκα στο 81'.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Μπελίνι, Στεντάρντο, Μπεναλουάν, Ντραμέ, Εμάνουελσον, Τσιγκαρίνι, Καρμόνα, Γκόμεζ (82' Ντ' Αλεσάντρο), Μπασέλι (73' Μποάκιε), Πινίγια (65' Ντένις).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Βιβιάνο, Ντε Σιλβέστρι, Σιλβέστρε, Ρομανιόλι, Ρεγκίνι, Άκουα, Παλόμπο, Ντάνκαν (91' Μεσμπά), Ετό, Οκάκα, Μουριέλ (77΄ Κορέα).

ΠΑΛΕΡΜΟ-ΕΜΠΟΛΙ: 0-0
Γήπεδο: Ρέντζο Μπαρμπέρα

Γκέλα για την Παλέρμο η οποία στην εντός έδρας αναμέτρησή της με την Έμπολι έμεινε στο ισόπαλο 0-0.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Παλέρμο η οποία κόλλησε απέναντι στην άμυνα της Έμπολι για να μείνει στο ισόπαλο 0-0. Έτσι έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έκαναν ακόμα ένα βήμα για να φτάσουν στην παραμονή στην κατηγορία.

ΠΑΛΕΡΜΟ: Σορεντίνο, Βιτιέλο, Γκονζάλεζ (62' Τέρτσι), Αντέλκοβιτς, Μοργκανέλα (35' Ρισπόλι (69' Μπελότι), Ριγκόνι, Γιαγιάλο, Τσόσεφ, Νταρπέλα, Βάσκεθ, Ντιμπαλά.

ΕΜΠΟΛΙ: Σέπε, Χισάι, Ρουγκάνι, Τονέλι, Σίλβα Ντουάρτε, Κρότσε, Βαλντιφιόρι, Βεσίνο, Σαπονάρα (66' Βέρντι), Μακαρόνε (83' Μκελίντζε), Ταβάνο (74' Ζιελίνσκι).

ΤΣΕΖΕΝΑ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 1-0
Γήπεδο: Ντινο Μανούτσι

Ζωντανή έμεινε η Τσεζένα η οποία επικράτησε 1-0 της Ουντινέζε και πλησίασε τις θέσεις της παραμονής.

Σημάδια ζωής έδειξε η Τσεζένα η οποία πήρε σπουδαία νίκη με 1-0 απέναντι στην Ουντινέζε εντός έδρας για να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή στην κατηγορία.

Το «χρυσό» τέρμα για τους γηπεδούχους σημειώθηκε από τον Ροντρίγκεζ στο 76' το οποίο αποδείχθηκε και αρκετό για την ομάδα του.

ΤΣΕΖΕΝΑ: Λεάλι, Περίκο, Καπέλι, Κράιντς, Μάγκνουσον, Ντε Φέουντις (79' Κασκιόνε), Μουντιγκάγι (88' Νίκα), Καρμπονέρο, Μπριένζα, Τζούριτς, Ντεφρέλ (67' Ροντρίγκεζ).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Καρνέζης, Ερτό (79' Φερνάντες), Ντανίλο, Βαγκ, Βίντμερ, Αλάν, Γκιγιέρμε (71' Κονέ), Μπαντού (84' Περίτσα), Πασκουάλε, Τιρό, Ντι Νατάλε.

ΣΑΣΟΥΣΟΛΟ-ΛΑΤΣΙΟ: 0-3
Γήπεδο: Σίτα ντελ Τρικολόρ

Στην 4η θέση της βαθμολογίας του Καμπιονάτο διατηρήθηκε η Λάτσιο η οποία επικράτησε 3-0 της Σασουόλο εκτός έδρας.

Μικρή αντίσταση βρήκε η Λάτσιο απέναντι στη Σασουόλο για να επικρατήσει με άνετο τρόπο 3-0 εκτός έδρας και να διατηρήσει την 4η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας την απόσταση από τη Νάπολι.

Ο Άντερσον στο 45' άνοιξε το σκορ για τους Ρωμαίους με τον Κλόσε στο 70' να κάνει το 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον Παρόλο στο 77΄ που έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στη νίκη της ομάδας του.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίγκλι, Γκατσόλα, Μπιάνκο (62' Μπρίγκι), Ακέρμπι, Μπιοντίνι, Ταϊντέρ (80' Φλοκάρι), Μισιρόλι, Λόνγκι, Μπεράρντι, Ζάζα, Σανσόνε (74΄ Λαζάρεβιτς).

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Καβάντα, Ντε Βρι, Μαουρίτσιο, Ράντου, Κατάλντι, Μπίλια (80' Λεντέσμα), Παρόλο, Φελίπε Άντερσον, Μάουρι (64' Κλόσε), Κεϊτά (74΄ Καντρέβα).

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ 1-2
ΓΗΠΕΔΟ: "Sant Elia"
Μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, η Ελλάς Βερόνα πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κερδίζοντας εκτός έδρας 2-1 τη Κάλιαρι.
Μόλις στο 9ο λεπτό, ο Χάλφρεντσον με ωραία σέντρα βρήκε τον Λούκα Τόνι και αυτός με προβολή έκανε το 0-1.
Η Κάλιαρι πίεσε για την ισοφάριση αλλά στο 56' δέχτηκε και δεύτερο γκολ πάλι από ασίστ του Χάλφρεντσον. Αυτή τη φορά σκόρερ ήταν ο Ταλέμπ που δευτερόλεπτα πριν είχε περάσει ως αλλαγή.
Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στις καθυστερήσεις με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Κόντι που διαμόρφωσε το τελικό 1-2.
Πλέον, η Ελλάς Βερόνα είναι 8 βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού σε αντίθεση με τη Κάλιαρι που είναι μέσα σε αυτήν.
ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπρκιτς, Γκονζάλες (45' Φαρίας), Ντιακιτέ, Ροσεντίνι, Μούρου, Ντονσά (13' Ζοάο Πέδρο), Κόντι, Ντεσένα (62' Κοπ), Εκποκού, Έκνταλ, Λόνγκο
ΕΛΛΑΣ ΒΕΡΟΝΑ: Μπενούσι, Πισάνο, Μάρκεθ, Μόρας, Αγκοστίνι, Ιονίτα (89' Ομπάντι), Ταχτσίδης, Χάλφρεντσον, Σάλα (72' Γκρέκο), Τόνι, Γιάνκοβιτς (56' Ταλέμπ)

Keywords
Τυχαία Θέματα